Witam!
Ostatnio zastanawiałem się jakby mógł wyglądać team exp z Paladynem. Jedynę co mi przychodzi do głowy to, że Paladyn przejmuję rolę blokera. Jak jeszcze można ciekawie expić z Palkiem i gdzie go warto zabierać?
Wersja do druku
Witam!
Ostatnio zastanawiałem się jakby mógł wyglądać team exp z Paladynem. Jedynę co mi przychodzi do głowy to, że Paladyn przejmuję rolę blokera. Jak jeszcze można ciekawie expić z Palkiem i gdzie go warto zabierać?
Zależnie od Twojej profesji, którą jeśli będziesz taki miły podaj nam, będzie łatwiej pomóc :)
jedyny sensowny team to chyba 2 palków - fajnie sie tlucze drakeny, ud i ghasly.
na jakis nizszych lvlach kopy svar na jeszcze nizszych hydry.
ew. rp+ed na demcach, jeden pomaga drugiemu robic taska.
Panie Robciany, jest Pan pępkiem świata i każdy procz uczenia sie w szkole polskiego, matmy, angielskiego itp uczy sie takze Pana zyciorysu i jest to dla nas tak oczywiste jak to, ze w piątki jest kino akcji na TVNie. Dlatego znamy Pańską profesje w grze Tibia, a lvl to juz w ogole nie ma co gadać bo kazdy zrana procz sprawdzenia sobie co tam slychac na pudelku sprawdza sobie Pańskie postępy w grach.
zamykam
2x rp najlepsza opcja, jak kolega wyżej wspomniał - hydry, potem kopy, potem ghastly