Chciałbym wam pokazać konsole do gier OUYA ( http://pl.wikipedia.org/wiki/Ouya )
Kupicie? Ja na 100% tak. Dlaczego? Minecraft + Final Fantasy III mówią same za siebie :)
Pokona konsole 8 generacji PS4 i xbox 720?
Wersja do druku
Chciałbym wam pokazać konsole do gier OUYA ( http://pl.wikipedia.org/wiki/Ouya )
Kupicie? Ja na 100% tak. Dlaczego? Minecraft + Final Fantasy III mówią same za siebie :)
Pokona konsole 8 generacji PS4 i xbox 720?
żeby pokonać te potwory to raczej szans nie ma, ale jako przenośna konsolka taki bajer jest ok
zwłąszcza, jeśli z ps2 i psp, ds sobie poradzi, kij już tam z vitą i 3ds
To zwykły smartphone bez ekranu. To tak jakby wyciągnąć bebechy z google nexus 7 (również 1gb ram, tegra 3 i 8gb pamięci wewnętrznej) i zamknąć je w małej skrzynce. Do tego kabel mhl i hub usb + przystosowanie do wyświetlania obrazu w fullhd + obsługa kontrolerów bezprzewodowych. Nie pokona to konsol kolejnej generacji. Nie pokona nawet obecnej, ale mimo wszystko i tak to kupie. Konsola ma być mega tania (99$ jakoś), a dzięki androidowi będziemy mogli kontynuować grę ze smartfona na dużym ekranie. Dziwi mnie jedynie wsparcie onlive, skoro oni już stworzyli swoją konsolę ;d
Ale to bd działało też jako telefon?
Z tego co wiem, to obecnie Android pozwala np. na emulację PSP, także może to być całkiem niezły pomysł.
Zwykła konsola na której odpalasz tylko gry z androida.
za nic w świecie nie kupiłbym czegoś takiego, w szczególności właśnie przez Androida (i to, że większość nowych gier może być wydana TYLKO na tą 'konsolkę') i pamięć wewnętrzna jako jedyny nośnik dla gier (czyli chcesz zagrać w jeden dzięn w 3 duże gierki? czekaj aż się pościągają).
nie zapominaj o wsparciu OnLive, moze cud techniki to nie jest bo wiadomo ze pojawiaja sie opoznienia i trzeba miec szybkiego neta zeby moc korzystac w miare wygodnie, ale zawsze cos :)
cena faktycznie kuszaca, ale z takimi bebechami to nie przebija niestety nawet obenych konsol ;d
W wersji stacjonarnej to nie ma sensu. Coś, o ilości przycisków odpowiadającej najbardzej obfitej w nie konsoli możliwej do emulowania na niej z ekranem dotykowym jest ok. Ale tak to nie widzę powodu, aby to w ogóle powstało