-
[72][MS] Waste - gdzie?
Siema mam 500k tak na waste i oto pojawia się pytanie czy samemu pójść to wywastować czy zabrać ze sobą blokera 250ek.
Podajcie miejscówki gdzie z blokerem i gdzie samemu mogę to wywastować i jak? Z czego bić w co :) No może jest jakaś miejscówka że się szybko expi i coś się zwraca?
57 magiczny.
-
Oczywiście ,że lepiej z blokerem, lol. Z nim możesz bić m.in grimy, a samemu np. workery, dle, frosty.
-
solo też może grimy;d
ale lepiej z blokerem, możesz skoczyć na hellspawny, ww grimy, jakies frosty
-
Polecam blokera i druida do tego, i wtedy bić hellspawny w trójkę, profit powinien być a i exp przyjemny bardzo :)
-
500k na waste? Według mnie się nie opłaca a jeżeli chcesz juz bardzo bardzo bardzo wastować to frosty na savo albo dle, ale jest to wd mnie nieopłacalne, lepiej za te 500k kupić sobie softy albo coś. bo 1kk z sd zwastowałem w tydzień
-
PG PG PG, ale exp nie jest wazny bo musi byc WAAAAAAAAAAAASTE. A moze tak najpierw sie zastanowic co jest najbardziej korzystne? Wbijanie 20k/h expa wiecej ale napieprzanie z run (nie leci Ci mlvl) i tracenie multum kasy? No moze jednak nie.
Przedewszystkim odrzuc wszystkie opcje gdzie masz bic z runami, swiezak jestes to mlvl Ci szybko wchodzi wiec najlepiej na tym sie skup. Najbardziej efektowna opcja pod wzgledem expa to worker golemy i w sumie w porownaniu do bicia frostow czy dli z sdkow to wcale takiego duzego waste nie bedzie (z tego co pamietma to na 70-80lvlu mialem do 15-20k na lvl, przy czym lepszego expa samemu sie nie zrobi nigdzie i ryzyko deda bardzo male). Od 80lvla natomiast polecam isc na deeplingi, hive i souleatery. Powolutku na spokojnie da sie to ogarnac lajtowo, a tam juz procz takiego expa jak na workerach wbija sie kaski sporo :) a przynajmiej na zero!
-
umiecie czytać? napisał że ma kasę i nie liczą się koszta. jakoś nie wierzę, że na workerach z czarów będzie porównywalny exp do frostów z sd:|