Podobno można tym itemkiem łapać ze 100% skutecznością niektóre mounty. Czy po złapaniu jednego itemek znika, czy mogę złapać ich kilka? Jakie dokładnie mounty mogę nim łapać?
Wersja do druku
Podobno można tym itemkiem łapać ze 100% skutecznością niektóre mounty. Czy po złapaniu jednego itemek znika, czy mogę złapać ich kilka? Jakie dokładnie mounty mogę nim łapać?
Mounts it can tame: Dragonling, Enraged White Deer, Ironblight, Magma Crawler, Midnight Panther, Wailing Widow, Wild Horse, Panda.
Mounts not confirmed: Draptor.
niektorych potworkow szkoda lapac tym itemkiem.
I działa on jak normalny item do mounta, czyli używam np na Deerze i on mi znika a ja mam tylko Deera? Bo patrząc na ceny Chayenne Keya i Music Boxa to myślałem że można wszystkie łapać a nie 1 :D
No, ja byłem głupi, miałem music boxa bardzo szybko, zanim ogólnie było wiadomo na czym można użyć i 'wystestowałem' na white deerze xd. Ale tak, znika, ma 100% szansy na złapanie. Praktycznie opłaca się tylko te gnomowe i dragonlinga ,ew. panterę jeśli naprawde się da.
Jednym Music Boxem możesz złapać jednego mounta.
No u mnie boxy po 500k a klucz do questa powyżej 3kk, a ja nawet level na Warzony nie mam więc się nie opłaca :d
Dzięki za odp
Warzony nie wymagają poziomu, możesz zawsze wejść jeśli chodzi o misje i same warzony.
Na draptorze również działa.