co myslicie o skladaniu tego jako 1szy item na bruiserow na topa?
to jak kupienie 3 potow bez niczego, ale imho przydatne.
savujemy 250 golda + mamy darmowy sustain na lini po kazdym recalu
widzialem to na strimie wickeda dzisiaj, w sumie works
Wersja do druku
co myslicie o skladaniu tego jako 1szy item na bruiserow na topa?
to jak kupienie 3 potow bez niczego, ale imho przydatne.
savujemy 250 golda + mamy darmowy sustain na lini po kazdym recalu
widzialem to na strimie wickeda dzisiaj, w sumie works
Na mida i na topa zaczynam z flaskiem, 2 wardami i potionem, albo wariacja kilku potionow i 1 wardem.
no ja jak gram na topie z ms runami, to kupuje tylko to ewentualnie jednego warda.
ryzykowne, bo jak jest enemy top+jungler to moze byc ciezko, ale poki co dziala, no i troche zawsze golda do przodu
obecnie testuje gp na topie zaczynajac z flaskiem, potami i wardem
z nowymi itemami moze byc strasznie mocny, majac avaricke i 5lvl q zgarniamy +10g za lasthit parrleyem, z twisted fatem w teamie az +12, nowy black cleaver wydaje sie byc na niego bardzo dobry, bawiac sie w gp-zyda w miare szybko mozna zgarnac wieksze itemy
a sam flask jest dobry, szkoda, ze nie regeneruje wiecej many ale jesli mialby to musialby byc drozszy
@edit
w sumie napisalem wiecej na temat gp niz flaska ;d
flask bylby fajny, gdyby mozna bylo odpalic flaska i pota naraz
Ja sie dziwnie czuje z tym dlaskiem. Niby mam te 3 uzycia, ale gowno to hp regeneruje. Jak potrzebuje np. szybko sie regnac bo divie pod turret to wole 3 potyki zwykle bo bede mial te 450, nie 300. Z mana nigdy w tej grze problemu nie mialem wiec to tez zbedne (do tego czesto gram postaciami bez many). Buty zawsze na propsie i ja raczej pozostaje im wierny.