Siema. Poszukuję gry co bym mógł pograć na dłużej. Fajnie by było jak by była MMO z dość ciekawą fabułą oraz grafiką. Coś może być jak Metin2 tylko żeby dużo osób grało. Na inne rodzaje gier jestem również otwarty :)
Wersja do druku
Siema. Poszukuję gry co bym mógł pograć na dłużej. Fajnie by było jak by była MMO z dość ciekawą fabułą oraz grafiką. Coś może być jak Metin2 tylko żeby dużo osób grało. Na inne rodzaje gier jestem również otwarty :)
Banalna odpowiedz
Wow XD
Skyrim jeśli jeszcze nie grałeś. Jedyne nie-MMO które mnie przyciągło na dłużej w ciągu ostatnich paru lat.
League of Legends?
Odświeżam. Może jeszcze ktoś doda coś przekonywującego ?
lineage 2, nie polecam diablo 3 bo jest przezajebiscie nudne po przegraniu tych 100 h
Zrobienie Loremastera, wyfarmienie wszystkich możliwych reputacji do Exalted, Zdobycie 100 mount'ów, Wszystkie profki na maxa, Got My Mind On My Money na maxa to kupa świetnej zabawy ^^
Gdyby nie opcja wydania 140zł (MOP + pp) dalej bym śmigał ;pCytuj:
Jedyne mmo do którego wracałem przez lata , sprzedawałem konta, robiłem nowe, znowu sprzedawałem i znowu wracam do gry jak zaczną się dni wolne ;d
@Edit
Nie wiem czemu 2 razy post napisałem, Sorry for that
A coś troche mniej fantasy ? ;D
GTA SA? xD
Przejdź główny wątek i wszystkie poboczne ;p
Tibia
mnie wciągnela na 3 lata z przerwami XD
a na tak na serio to GTA IV, Borderlands 1/2, Fallouty, Skyrim, może JC2 (ale staje się monotonne), FIFA (tryb kariery + online)
Jesli Cie to pociaga to bijac prestize w call of duty/grajac w zombie mozna sie dobrze bawic przez dluuuugi czas (w moim, i wielu innych przypadkach, az do premiery kolejnego coda)
A jakieś gry typu Metin2 tylko z lepszą fabułą ?