-
Pall
Witam , mam palla 32 lvl skille 75/65 7 mlvl magiczny , eq dobre , zaniedlugo aktywuje pacca i mam do was takie pytanie . Gdzie expić od 40 lvla , jakie taski robić zeby byla kasa , trenowac bd chyba na offline po 12h , ale głownie mi chodzi o opisanie tych expowisk jakie trzeba miec questy zeby sie dostac np. na zao czy cos. Dzieki z góry :)
-
Co do expa polecam cyclopy na mistrock. Jezeli cie stac na waste bij dl ale uprzedzam hard
-
taski - mamuty, tarantule, ew malpy
Piraty yala/nargor
mutated humany yala
zombie yala
cyclopsy mistrock,
dragi edron
-
Ale chodzi mi potem na wyzszych lvlach gdzie ogarniac? jakies lizardy na zao czy cos bo nie wiem jak sie dostawac na te nowsze expowiska :/
-
na lizardy zao trzeba bodajże new frontier quest do przedostatniej misji, w 6 misja musisz uważać na wave Mooh'Tah Master bije ponad 500, do siódmej przydałaby Ci się pomoc tu opis questa: http://www.tibia-wiki.net/wiki/The_N..._Quest/Spoiler
-
no to tak
do 50 lvl'a
taski mamuty/tarantule/małpy
zombie yala/humany/magiciany/dragi/piraty
od 50
taski raty/tigery/cs'y + ice golemy/ancienty?
exp ofc. dragi + dl'e (po 1 na spokojnie bić)
od około ~60 wyrmy/dragi+dl'e/lizadry zao (te z brzegu, nie wiem jak się to miejsce dokładnie zwie)
~około 80 dalej wyrmy/dragi+dl'e/frosty/lizardy/hydry i behe (task)
I coś ode mnie, mógłby ktoś dać mapkę jak dojść na roty w edron ?
-
teraz mam 74 rp, więc Twoja sytuacja jest dla mnie całkiem niedawna;d
najpierw taski na tarantule (sporo kasy zarobisz)
potem do 50 mutated humany, zombie, dragi
od 50 taski na crystal spidery + ice golemy (z trzech tasków byłem około 290k na +, exp w około 70k/h)
taski na ancient scaraby, raty
od 70 lvla frosty, hydry, wyrmy, lizardy zao (8 misji new frontier)
-
Nie chcąc zakładać nowego tematu mam pytanie odnośnie pala: Czy zrobię ostatnią misję z gildii złodziei solo rp? moje staty: 52 lvl 14mlvl 85/70 (z eq) Eq: demon helm lub zao, pal armor, zao legs lub blue, boh, demonka. Jeśli tak, to jaką broń mam zabrać (ench speary czy kusza) Z góry dziękuje za odpowiedź ^^
-
powinieneś sobie poradzić, weź ench speary+tarczę
-
Powinieneś dać radę, chociaż ja 40 knightem potrzebowałem pomocy (goniąc to ścierwo łatwo się wpakować w dużą grupkę).
Ale otwierając tp sugeruję najpierw się przejść na spokojnie i wszystko wybić, ptoem dopiero na haste przebiec i poprzestawiać dźwignie.
-
Tak też zrobiłem, a za tp myślałem że będzie trudniej. Wspomagając się fire bombami wyszedłem z z małym waste. ^^