Jak w temacie... oprócz tego steamowego, Left for Dead bodajże. Survivalowe jakieś najlepiej ^^
+ filmy, seriale jak ktoś zna :D
Wersja do druku
Jak w temacie... oprócz tego steamowego, Left for Dead bodajże. Survivalowe jakieś najlepiej ^^
+ filmy, seriale jak ktoś zna :D
project zomboid, dead island, alien swarm to tak średnio o zombie, warz, dayz
Resident Evil'e. Nie wiem czy Dead Space'a do tego zaliczyć.
Z filmów to też Resident Evil'e.
Seriale to chyba tylko The Walking Dead.
Plants vs Zombies :D
Polecam, świetna gra typu tower defense.
WarZ polecam ; p
http://www.youtube.com/watch?v=etmoxnzAqNQ
Dead Rising [Bardzo fajna nawalanka z "fabułą"] - Rozbudowana, upgradujemy bronie, łączymy, np. Kij do hokeja + 2 piły mechaniczne po obu stronach, wiadro z wiertarkami (zakładamy na głowę zombie i podziwiamy) i wiele innych. Killing Floor (Turbo nawalana zombie)
@Edit
Do tego:
Arma 2: DayZ (Pure Survival)
Od siebie polece dead island oraz jak lubisz strzelanki to black ops + pakiet map Rezurrection. Na prawde fajnie sie gra :D
Dawno nie grałem ale jest chyba wątek z zombie w The Suffering- zajebista gra polecam.
Killing floor na steamie chyba,tanie ;)
Polecam Ci Warz i Dayz (dodatek do army 2)
the walking dead, na podstawie komiksu kręcą serial a teraz powstała i gra składająca się z V epizodów które się łączą w całość. np zabijesz kogos w 1 epizodzie to wiadomo ze w kolejnych go nie będzie,gdy go uratujesz to logika że będzie. generalnie polecam. jeden epizod trwa ok 3h
Klasyka w postaci House of the Dead (nie pamiętam czy były 2 części czy więcej). Pamiętam ile godzin w to przegrałem z siostrą :P.