Gdzie najszybciej? Mogę wastować regularnie po paręnaście k, byleby jak najszybciej to wbić.
80/80 pacc oczywiście.
Wersja do druku
Gdzie najszybciej? Mogę wastować regularnie po paręnaście k, byleby jak najszybciej to wbić.
80/80 pacc oczywiście.
yala bogi+mutated raty/tigery na alchemist quarterze
wyrmy lb, ostrożnie raczej bo inaczej moze byc waste mocniejsze
jezeli masz jakiegos siochera to moze warto wybrac sie na ul z shared?
solo tez oczywiscie mozesz bic, ale tylko surface- dalej sie poprostu nie oplaca
Siohera nie mam - gdzie z wymienionych najwięcej expk/h?
PoI DL'e po dwa z exori/exori min i pomniejszych.
To dopiero od 80 chyba?
@edit
Powiedzmy że 50 ED będę miał do dyspozycji - gdzie z nim na shared?
@bobek
Myślałem że tam bramka od 80 ;p
Dlaczego od 80? Jak czujesz się na siłach to idź już teraz, tylko uważaj i weź sporo SHP. Na markecie z reguły nie jest to drogie.
Zalatwilem 55 ed z 50mlvl, lacznie mamy na waste z 200k wiec on moze bic SD i siohac ja tylko bloczyc na shared. Co proponujecie? Najszybszy exp, waste moze byc duze
poi dl jak szybki resp na serwie, hellspawny.
Helle zajete ma powierzchni yala 24/7 chyba ze inne male respy sa. Mapke na poi dle ma ktos? Co potrzebne i czy 55 druid tam wejdzie? Kazdy z RL mi mowi ze tam bramka
bramka lv 30 bodajze przed dlami, dopiero za dlami jest bramka 80.
druid musi na utamie stac, bo moze sie zlozyc od 1 wave, a co dopiero od 2 dli.
Wejscie tak jak na poi, potrzebujesz holy tible i blood w jakims pojemniku (vial,bucket) oraz oil (tez w vialu,buckecie)
olej wystarczy jeden, krew i tible musicie miec obaj bodajze.
co do hellspawnow, masz tez na vengoth na polnocnej wiezy, ale ciezko wam bedzie we dwoch to wyczyscic. jednak na vengoth mozecie bic prawa wieze, druid z gfb, powinno byc przyjemnie, ale przyda ci sie 80 na ghp.
Kazdorazowo krew, tible i olej potrzebne? Ile na oko k/h bedziemy miec, wczoraj pobiegalismy po lich hellu troche to mielismy ~120, da rade wiecej na dl?
Po 250k/h bez premki można zrobić. Jak słaby resp, to może spaść po pierwszym wyczyszczeniu do 170-200.