-
Logi z OTL
Od pewnego czasu szwankowała mi mozilla i otwierała przeróżne strony, nawet jak próbowałem je zamknąć to przybywało ich więcej. Jeszcze do tego jedna z gier przestała mi działać i nie wiem czego może być to wina, ale administracja od tej gry mówi że to od jakiegoś virusa.
OTL.txt
Extras.txt
-
Nie widze infekcji.
Uruchom OTL i wklej na dole ten skrypt http://wklej.org/id/882643/ i nacisnij "wykonaj skrypt".
Do aktualizacji:
Java (odinstaluj stare wersje tj. Java(TM) 6 Update 13 i Java 7 Update 6 i zainstaluj najnowsza wersje).
Adobe Reader X (10.1.4)
Adobe Flash Player (zarowno pod IE jak i inne przegladarki)
K-Lite Codec Pack 6.2.0
Mozilla Firefox 16.0.2
W Chrome recznie zmien strone startowa na np. google.pl
Nie wiem dokladnie jaki masz komputer, ale widze, ze ramu masz 4gb albo i wiecej. Windows XP w wersji 32bitowej obsluguje tylko 3,25gb, reszta sie marnuje. Nie myslales nad zmiana systemu (ale to zalezy od komputera).
-
Zmieniałem system już parę razy pomiędzy Win 7 a Xp, na Win 7 nie chodził mi komputer za szybko więc go usunąłem i wróciłem z powrotem na "stare śmieci" że się tak wyrażę. A podzespoły mam takie:
Kart. Graf.: NVidia GF 9600 GT DDR3 1GB 256-bit
Procesor: Intel Core 2 Quad Q9400 2.66MHz
Płyta Główna: GIGABYTE - Socket 775 - G41MT-D3V
Pamięć RAM: Patriot G-Series DDR3 2x2GB PC3-10666 1333MHz
Zmieniam ogólnie komputer w lutym więc raczej będę już korzystał z Win 7 wtedy, bo do gierek nowych to co mam teraz nie za bardzo.
-
Nie taki zly sprzet, sevenka powinna smigac :p
Ale jak zmieniasz kompa za 2 miesiace to juz nie ma co kombinowac.
Po wykonaniu skryptu oraz aktualizacji problem dalej wystepuje?
-
Z tą Mozillą na razie nic się nie dzieje, ale gra dalej nie działa, crashuje się za każdym razem gdy ją włączam. Jest to MuOnline. Aktualizacji jeszcze żadnych nie zrobiłem. Później napiszę jak to będzie po aktualizacjach.
-
Sprobuj przeinstalowac jeszcze ta gre.