Witam
Aktualnie na sale jest jarvan i skarner i zastanawiam sie ktorego z nich wybrac. Chcialbym zeby nadwal sie do jungle i na topa. Ktory jest bardziej przydatny w teamfightach itp?
Wersja do druku
Witam
Aktualnie na sale jest jarvan i skarner i zastanawiam sie ktorego z nich wybrac. Chcialbym zeby nadwal sie do jungle i na topa. Ktory jest bardziej przydatny w teamfightach itp?
Na topa na pewno nie pojdziesz skarnerem wiec jesli ma byc top +jungla to jarvan.
W teamfightach to 90% rzuconych ulti przez jarvanow jest chujowe i psuje teamfighty+czesto nie wiedza ze moga je anulowac jeszcze raz klikajac r.Oboje moga inicjowac w sumie skarner na shurelce+mobilitki latwo dogonic kogos i wciagnac w ulti.
raczej skarner
skaner
skarner omper
cc bot w late ciężki do zabicia a złapanie enemy ad/ap carry w ulta to generalnie wygrany tf (o ile Twoi nie biją w tym czasie supporta ;3)
Jest sens dawania 1pkt w e, zanim się wymaksuje resztę skilli na skarnerze?
I co lepiej budować, Omena/Heartha jak zamierzam kupić GA?
Nie, nie ma. E dopalaj dopiero od 13 lvl. W takim wypadku brałbym omena.
Dzieki panowie, skarner kupiony
E na 3 poziomie. Sustain w lesie, pozatym mialem naprawde mnostwo sytuacji ze akurat ten dmg z E dobijal i dawal mi killa. Chociazby spierdalajacy frag chcacy sie zexecutowac.
E jest chujowe. Nie daje ci sustainu bo z Q, W szybciej czyścisz = więcej hp zostało. Do tego E zabiera dużo many, przez co są z nią problemy. Bez E mogę spokojnie oddawać drugi blue i zawsze jest mana. Też tak myślałem jak ty, ale odkąd zacząłem grać bez E nigdy tego skilla nie potrzebowałem.