Nigdy nie mialem nic wspolnego z boostingiem, ten temat jest tylko i wylacznie o moim streamie xD
Wersja do druku
Nigdy nie mialem nic wspolnego z boostingiem, ten temat jest tylko i wylacznie o moim streamie xD
czołem kolego, taka mała rada: serdecznie polecam barzo agresywną grę na tym elo, mnóstwo ludzi się gubi i nie wie co robić; do tego też dużo roamu, ganków i gg easy!
No najlepszy graczu, szkoda, że grasz na nordyckim east, no ale cóż. Życzę Ci powodzenia i wygrywania jak największej ilości gier, 1,7k na ne powinieneś wbić spokojnie. Ja ładnie zacząłem sezon, 0:2 mam aktualnie, bo chciałem grac normale, ale kliknąłem ranked solo/quo i jakoś tak wyszło. XDDDD
Pamiętaj zawsze jesteś mile widziany na west.
PS jak chcesz duo, to mam 1370~ elo na ne, to można coś ugrać. 8)
a na mnie nie zostawili suchej nitki, jak mowilem ze w kazdej grze wszystko zalezy od szczescia do jakiego teamu zostaniesz przydzielony...
prawie co mecz mam 'mid or i trolling :P' przy czym juz chce dodgowac, ale jesli bym tak robil to bym mial 0 rozegranych rankedow chyba
co pare gier masz afkera/leavera (czasami kombosy po kilka gier pod rzad)
ale propsuje temat, moglbys streamowac bo nie wiem czy ja tak zalosnie gram czy te eune tak ssie chuj
ostatnio bostuje konta i gram na 1400 elo, pickujesz leslin robisz swojego blue ze smajtlensem idziesz kradniesz im reda zabijasz junglera wracasz baza/gankujesz idziesz wolfy/wrajty zabijasz go 2 raz
na jakies 40 gier przegralem z 3
runki/masterki/ link do buildu pod lee sina dzunglera zlodzieja reda i pogromce przeciwnego junglera plx
prosze pana
runki pod normalnego ad carry ad/mr/armor
mastery 9/21
bild latarka hog aegis i tutaj sytuacyjnie (masz 10000 fragów skladasz bt, kochasz sunfire jak ja kupujesz sunfire jak ja, jestes osobą która wyzywa team i chcesz wygrać gre mając 6/0 gdy staty overall sa 6/20 skladasz omen i kerujesz guwna) nastepnie last winsper i tyle raczej wiecej niebedziesz mial leslinem.
Propsuje pana, gram tak samo na leesingerze, najlepszy czempion.
Gra numer pięć
http://scr.hu/0yw0/lcy3b
Top i mid zdominowany całkowicie, turret topowy,midowy i bot(t)owy padły w 15 minucie, mordekajser wyszedł po tym jak zabiłem go 4 razy w ciągu 5 minut.
O jak czuje dobrze człowieczyna po tym jak uda mi się dorwać tą cholerną jungle z Lee.
potwierdzi ktos legende ze nawet najgorszy amumu w teamie to instant win? xD jest banowany jako pierwszy ZAWSZE na moim guwno elohell
co do grania lee sinem, jest u mnie bardzo rzadko banowany wiec chyba zaczne nim napierdzielac
Ej mam pytanie, Wy serio chcecie tak mocno tego streama z tych gier? Jestem w stanie spokojnie streamować z jakąś średnią muzyką + bardzo chujowym komentarzem i bezbeki jak to było na streamie koxa.
Was serio tak mocno ciągnie? :3
@Edit
Chodziło mi o to, że bez takiej beki, jaka była na streamie koxa, nie wiem dlaczego to tak ująłem.
Sprostowuję, bo się Kox obraził ._.
jesli umiesz dobrze grac to bardzo chetnie popatrze, nie musisz nawet nic gadac (aczkolwiek przydaloby sie wytlumaczyc jakies zagrania dla nuba jak ja)
edit@
5 wygranych 1 przegrana lee sinem w jungli z itemami i poradami od zodiaka xDDD
Halo witam wszystkich
http://pl.twitch.tv/janpawlikowski
Stream on, troche pozna godzina, i po malej przerwie, ale juz wszystko powinno dzialac dobrze.
witam, ja za to mam taki problem, ze z calkiem dobrego gracza ktory bil orianna 400farmy w 30 minucie w s2 stalem sie gownem ktore robi nia 13 dedowek, co sie ze mna stalo, dzisiaj karthusem zrobilem 1/5 i 100 farmy w 20 minucie, mimo wszystko w late jakos kernalem, puszczalem ulti gdy zylem, mimo ze wiem ze mam poczekac, co jest kurwa ze mna, chodzi tu o to ze czesto wpierdalam lejna, czy fejluje jakies ganki, czesto na nich padam, wygrywam timfajty ale tez prawie zawsze w nich padam, wczesniej tego nie bylo, CO JEST?:D
przy okazji mam klatwe lesingi, zrobie nim 10 fragow to i tak wpierdole gre, niewazne co bedzie i tak nim wpierdole xD
zauwazylem ze przestalem myslec podczas gry gram na calkowitej wyjebce jak to zmienic:D