Ostatnio zaczęły mnie nudzić mapy zawarte w podstawce, i chciał zakupić jakiś dlc tylko kompletnie nie wiem który najbardziej warto, mam nadzieję, że ktoś mi tu dobrze doradzi :)
Wersja do druku
Ostatnio zaczęły mnie nudzić mapy zawarte w podstawce, i chciał zakupić jakiś dlc tylko kompletnie nie wiem który najbardziej warto, mam nadzieję, że ktoś mi tu dobrze doradzi :)
AK jeden z lepszych dodatków
To zależy od twoich predyspozycji.
Close Quarters to małe, szybkie mapy.
Back to Karkand, Armored Kill to w większości duże mapy, nastawione na walke pojazdami.
Co kto lubi...
Chyba wybiore Karkand a orientuję się ktoś czy dużo osób w to gra?
@Shany dzięki za info, za chwile zamawiam :)
A w CQ ludzie grają?
Kup premium będziesz miał wszystkie dodatki za <100zł. Osobno się nie opłaca kupować.
Bo o to w tym chodzi... Od infantry jest inny dodatek. A strzały w plecy to co to w ogóle za argument na każdej mapie dostajesz, nie widziałem żebym na ak dostał jak kolwiek więcej.
Tak.
Jak dla mnie każdy dodatek jest spoko. Z racji tego, że są promocje na Origin to teraz opłaca się wziąć premium i mieć wszystkie. Zależnie od humoru pójdziesz sobie na ten lub na tamten.
@Earn antropow
No wybacz, ale Metro to chyba najlepsza mapa ; )
Jak się lubi syf w postaci tryliona granatników/rakietnic/granatów to spoko. Albo farmić medykiem 1k pkt/s stojąc w miejscu. Jak dla mnie ta mapa powyżej 8v8 jest kompletnie bez sensu.
Otóż to, metro to farma pkt, wylęgarnia najgorszego możliwe ścierwa z m320 itp.
Jest wiele innych bardziej "wartościowych" map.
A ja mam pytanei co do tych dodatkow, wszystkie z nich [oprocz b2k] mozna kupic jedynie z neta?
Są. Ale są dość drogie, nie opłacalne. Już pomijam fakt że ogólnie pojedyńcze nie są opłacalne.
Nawet premium jest pudełkowe.
@pabblo, Earn antropow
A co to za problem zagrać na serwerze z wyłączanymi wybuchami? To i irytujących claymorów nie będzie.