Witam posiadam 93 ek i tak się zastanawiam jakby się biło warlocki - co wziąć ze sobą jak pójdę bić jednego na próbę - czy może być to dobry exp? Czy da się na tym zarobić?
Wersja do druku
Witam posiadam 93 ek i tak się zastanawiam jakby się biło warlocki - co wziąć ze sobą jak pójdę bić jednego na próbę - czy może być to dobry exp? Czy da się na tym zarobić?
Nawet tam nie idź 93ekiem :D
a co ciężko jest z jednym? Bo ogólnie to chodzi mi, żeby tak na próbę sobie zabić dziada chociaż. A na którym lvl będzie się opłacało bić te stworki? Bo chciałbym zrobić solo quest na jakieś badziewia na Edron i jest tam prócz herosów warlock.
możesz go sobie zabić, ale waste ciężkie.
jakbyś miał ze 180 takim ekiem to możesz tam siedzieć, ale to i tak jest IMO bezsensu
musiałbyś takie wrl do rogu zapędzić, a w tym czasie 3 inne by cię lały, jak chcesz spróbować to idź sobie na infernalista jednego na yala
dobry pomysł na próbę. W sumie zabicie warlocka solo to taki psychologiczny moment - jak zaczynałem grę był to drugi najmocniejszy stwór, po demonie, a trzeci był behemoth, którego też solo nie ubiłem - ale z nim nie powinno być problemów - tak jak z demonem - trochę potów, cierpliwości i ubiję, ale warlocków nie znam wcale. Gdy zabiję solo te 3 potwory będę miał satysfakcję, że pokonałem wszystkie potwory jakie kiedyś były w tibii
Wrl są mocniejsze niż kiedyś, częściej znikają. Dla ek są inne moby dedykowane. Podexp trochę i skocz na sea serpenty :)
to, że znikają to mały problem. jest pacc = utori kor
A używa się jeszcze trapów ? Kiedyś tak eki biły wrl na demonie. Trap + łapa i jakoś leciało.
na demonie 93ek spokojnie moze wyrobic profit