-
Problem z myszką
Siemanko. Ostatnimi czasy prześladuje mnie pewien problem. Gdy klikam kółkiem żeby otworzyć nową zakładkę/wejść w jakiś link/zamknąć zakładkę to zamiast wymienionych funkcji używa mi tak jakby prawego przycisku myszy ktory otwiera to menu z kopiuj/wklej ale nie tylko bo po prostu otwieraja mi sie różne tego typu okna w przegladarce i nie tylko. Sterownika nie mogłem znalezc przełączanie do innego usb nie pomaga a nie mam drugiego kompa zeby to sprawdzic. Proszę o pomoc :)
@down
to dzieje się nie tylko w przeglądarce ale też jak działam coś np. w panelu sterowania
-
w ustawieniach przegladarki moze posprawdzaj.
-
Skoro to sie nie dzieje tylko w przeglądarce to myśle, że to nie będzie nic innego jak sterownik.. A spróbuj załatwić od kogoś inna myszke, też na USB i zobacz czy będzie działać. Albo jakbyś miał możliwość to tez myszke na PS/2, sprawdzic nie zaszkodzi ;D
-
Sterownik automatycznie wyszukał windows, a na stronie producenta nie ma żadnego. (myszka to natec genesis g77)
@down
na wszelki wypadek sprawdziłem czy nie wciskam prawego. Nie, nie wciskam.
-
Albo elektronika uszkodzona albo... Jak mojej mamie się tak robiło to się okazało, że naciska prawy...
-
Bardzo prawdopodobne ze coś jest nie tak z myszką, musisz po prostu sprawdzić to na innym kompie, jak nie u siebie to u kumpla czy gdziekolwiek.