Jaki jest limit ogladania filmow na kinomaniak tv na free acc? Czy zmienne ip mi je ominac?
Wersja do druku
Jaki jest limit ogladania filmow na kinomaniak tv na free acc? Czy zmienne ip mi je ominac?
Nie ma limitu. Napis oglądaj z limitem jest dla picu. Nie trzeba nawet zakładać konta :)
Jest limit, ale na ilość osób oglądających :). Sprobuj wbic tam wieczorem to nie bedziesz mogl ogladac niczego jezeli nie masz konta premium ;)
Nie ma limitu oglądam tam filmy całe dnie i nawet nie loguje się na konto. Klikasz "oglądaj z limitem"(który jest tylko i wyłącznie dla picu żeby ludzi tacy jak wy kupowali premium:)) nie ma żadnych kolejek ani niczego innego tylko trzeba skipnąc dwie reklamy. Później play i leci bez żadnych problemów :) Polecam ten styl oglądania filmów.
tylko czasem jak serwer jest obciazony, to wolno film moze leciec ale to rzadko.
niby limitu nie ma ale jak wchodze np w film Skyfall to pojawia sie
pewnie dotyczy to najnowszych filmowCytuj:
Film dostępny jedynie w playerze bez limitu!
Uruchom player bez limitu klikając w poniższy przycisk.
To jest zdarzenie losowe za jakiś czas już będzie dostępny i nie dotyczy nowych filmów. Zazwyczaj wszystkie czy nowe czy też stare filmy są dostępne w obu playerach :)
Ja tam mam konto, zawsze za 1 zalogowanie w dniu dostaniesz 20pkt, więc po 25dniach masz 500pkt i konto premium na dzień, a fajnie czasem pooglądać bez włączania reklam.
Z tego co pamiętam to róznica w "Ogladaj z limitem" i "Oglądaj bez limitu" była jak było jeszcze megavideo, a teraz to jest chyba tylko dlatego ze nie chciało im sie tego zmieniać bo leci bez problemu na obu opcjach