-
Exp/task 62 EK
Dzieki Sharpom skoczylem o 10 leveli w gore, zapewne mam nowe alternatywy do hunta? Narazie expie na barbarian campie, gdzie sie przeniesc? Czytalem i opinii masa, od dragow przez energy elementale az po taski na bonebeasty/mutated raty. Co najlepsze na exp a co na profit? 76/73 boh-zao legi-dsm-mms-drakinata/heroic axe-crus helmet-p ammy.
najwiecej myslalem o ratach, na 50 zrobilem task w parę h wbijajac 3 lvle ale wastujac 30~k, do tego 0 loota z esmeraldy mnie zniechecilo, teraz bedzie lepiej czy podobnie?
-
wez jeszcze raz taska na mutated raty, tym razem powinno cos spasc, staraj sie je bic pojedynczo, po prostu z melee, zbieraj halberdy, nie bedzie waste.
no i caly czas jedzies na uturze, najbardziej wydajny spell, exura ico jak masz 60-80% hp, wazne zeby utura sie nie "marnowala"
na arenie bedziesz robic taska najszybciej, chyba ze malo osob na serwie.
na alchemist tez super, w dodatku robisz profit na mutated humanach, po skończeniu taska powinien byc +++
-
Jak można mieć waste na tych ratach? Ja zrobiłem 3 taski, nie spadł ŻADEN tower shield, a i tak miałem kupę profitu. Halberdów mnostwo, ogony też po sporo chodzą, od czasu do czasu masz tego spellbooka a jak fuksa to pewnie towerkę. Najlepiej robisz na mutated humanach (+1) i bijesz je na wieżach.
Bonebeasty są troche gorsze, ale też sporo plate armorów itp więc nie powinno być źle, na zero przynajmniej, a z bossa zarobisz dużo jak coś spadnie. Najlepiej bić na ramoa.
Do tego też killer caimany, exp ze 130+k/h z zieloną staminą , a profit baaardzo dobry, możesz wziąć taska dla punktów, niestety dosć czesto zabotowane, ale warto sprobowac.
-
Na Helheim jest dużo bonebeastów? Bo na ramoe nie mam dostępu. I czy jest skrzynka, oraz czy opłaca się zaklnąć axe od ognia, bo wrażliwy jest chyba?
-
wal ratyalbo culty od 70-80 kaimany zaczynaj bedziesz tam profitowac