Siemanko
szukam postaci mocno ofensywnej, która może solować. Olaf nawet mi przypasił, tylko troche chujowe ma czary oprócz tego pierwszego. ideas?
Wersja do druku
Siemanko
szukam postaci mocno ofensywnej, która może solować. Olaf nawet mi przypasił, tylko troche chujowe ma czary oprócz tego pierwszego. ideas?
1vs1? jax, irelia, właściwie większośc bruiserów bo są zarówno wytrzymali i przypieprzyć potrafią.
Wszystko z dużym true: Irelia, Olaf, Vayne oraz polecam Jax-a bo z guardianem sam wszystkich wycina jak ma trinity i hextecha.
@edit
Pewnie dużo osób mnie wyśmieje, ale jak jesteś mocno spostrzegawczy i potrafisz zauważyć, że ktoś wyrzucił swoje cc to Katarina. Sprawdza się nawet do 1600, bo ludzie zamiast czekać na katarine, która zapewne czeka w krzakach żeby wyskoczyć to panicznie w Tf zrzucają się w kilka sekund albo łapią AD Carry i wtedy masz swoje 5 sekund na działanie.
Jeszcze Garen, Darius
Riven czyli najwiekszy omper swiata. Naucz sie wyprowadzac wlasciwie combo i nie masz szans przegrac linii, a w wiekszosci przypadkow w 5 minucie bedziesz mial bt i mozesz klatowac caly enemy team. Smialo mozesz sie tradowac z kazdym, do tego masz tarcze zalezna od AD, obszarowego stuna, swietna pasywke i bardzo mocne ulty. Nie mowiac o tym, ze jestes ungankable nawet nie posiadajac wardow.
JAYCE,fiora :)
A co sądzicie o dianie? Dobra do carrowania na low elo?
Bardzo dobra. Mocna 1on1, świetna do roamu.
renekton, snowball jak skurwysyn
Polecam Mordekaisera, omper. Właśnie 3v5 wygrałem nim grę, tak bardzo ludzie na niskim elo nie budują mresa...
Do tego oczywiście Jax, buty, triforce, hextech i gangel i 1v5 możesz wygrać grę. A wbijanie się 1v2 czy nawet 1v3 jeśli się sfeedujesz trochę to norma. 1v1 too stronk for everyone. Oczywiście najlepiej w jungli.
@down: Olaf się nadaje, bo ma true damage ;> Do tego life steal, spell vamp, flat arm. pen z ulti, bonus do armora i mresa oraz niewrażliwość na CC. Mając 40% CDRa olaf napierdala często z E, dlatego daje radę w 1v1.