-
Coś Ciekawego
Witam, chciałbym się dowiedzieć jakie seriale polecacie :)
Do tej pory oglądałem i bardzo wciągnęły mnie:
-The Walking Dead
-Nikita
-Kobra Oddział Specjalny
teraz zacząłem oglądać Dextera (jednak nie zbyt mi się podoba)
dlatego też proszę o jakieś propozycje seriali aby zabić czas :)
pozdrawiam
-
Suits i Californication polecam.
-
Breaking Bad - cholernie goraco polecam !!
Moze jakies anime ?
-
the wire
60h masz z głowy przy tym
-
jak Dextera zaczołes, to polecam Mentaliste, The Bing Bang Theory
-
Bardzo mnie wciągnęło Californication, Skins, Breaking Bad
-
gra o tron, kompania braci, homeland, sherlock, spartacus, suits, supernatural, breaking bad, chuck, californication, person of interest
-
White Collar, mega serial.
-
Tyle seriali, a tak mało czasu :(
od siebie polecam
-House
-How I met your mother
-Big bang theory
-The Mentalist
-Californication
-Prision Break
Dextera i The Walking Dead bym oczywiście też polecił.
-
Entourage, Skins, Suits, Gra o Tron, Breaking Bad, Shameless, Tera Nova oraz Falling Skies (obydwa te seriale są od Spielberga, noi maja klimat postapokaliptyczny, wiec jesli walking dead Ci sie podobaly to to tym bardziej :>), Lying Game, Pretty Little Liers, Zakazane Imperium.
-
Gra o tron i Californication :)
-
z tych które oglądałem i bardzo mnie wkręciły to
- How i met your mother (Głowny bohater opowiada dzieciom historię tego jak poznał ich matkę przeplataną opowieściami z zycia jego oraz czwórki jego znajomych)
- Skins (Trudno coś o nim napisać imo serial mindfuck gorąco polecam :))
- Różowe lata 70-dziesiąte (Ameryka, Wisconsin, lata siedemdziesiąte i nierozłączna paczka 16 letnich znajomych więcej chyba dodawać nie trzeba)
- Falling Skies (Inwazja obcych na ziemie w reżyserii S.Spielberga, świetny storyline)
- Californication (Hank to uzależniony od sexu, alkoholu i wpadania w kłopoty pisarz po 40dziestce. Chyba każdy facet ma obowiązek znać ten serial)
- True blood (Wampiry, wróżki, wlkołaki i inne "bajkowe" stwory pierwsze kilka sezonów super a teraz poziom drastycznie spada)
- Weeds (Nancy po śmierci męża nie radząc sobie z utrzymaniem rodziny zaczyna handlować trawą jak wiadomo jest to niebezpieczny biznes)
- Zakazane imperium (Serial gangsterski w klimatach ojca chrzestnego imo majstersztyk!)
Jak sobie coś przypomnę to dopisze :)
@down
dzięki :)
"BIG bang theory"
-
Sherlock holmes, prison break, breaking bad, bing bang theory, vampire diaries, supernatural, terranova, how i met your mother, x-files, game of thrones, house, i teraz najnowszy ARROW polecam goraco
@up
dzieciom*