Przy expie lepiej uzywac czarow offensywnych czy lepiej run?? Co jest lepsze przy expieni??u
Wersja do druku
Przy expie lepiej uzywac czarow offensywnych czy lepiej run?? Co jest lepsze przy expieni??u
zalezy co huncisz. ja sorkiem to glownie z gfb/ava siedzialem, ale bardzo czesto vis hury, ew gran vis lux jak sie w linii 2 moby ustaiwly, badz dobijalem z ue jak sporo szitu na ekranie bylo.
druidem podobnie, z ta roznica, ze masz frigo hura.
Lepiej staraj się używać czarów, bo później będzie lipa z mlvlem. Czasami biegają ludzie na 100+ lvlach z 50 mlvlem :D
Nie zawsze czary się nadają i wtedy trzeba ava, ale staraj się używać czarów.
No jasne, że czary. Bardziej ekonomicznie+leci mlvl. Chyba, że zależy ci na pg to wtedy przeważnie lepsze są runy. Sam poprzez to na 100edzie miałem 55mlvl, expiłem 30-55 z ava/gfb i 55-90 z sd.
najbardziej opłacalne są exori flam/vis/... ale na mocniejsze stworki waevy jak najbardziej. Chodzi głównie o wbijanie mlvl - bo na wysokim lvl bez tego ani rusz.
narazie to czary ew z sd od 45 na dle czy cos, ale pozniej lipa z magic levelem, zalezy rowniez co bijesz, jak idziesz na tombe gdzie jest duzo monsterow to pobij z obszarowek