Czy ktoś w ostatnim czasie wchodził na główną stronę TA? Dziś o rożnych godzinach chciałem wejść, lecz nic z tego. Tak jakby tej strony już nie było, czy ktoś może wie co się stało ze stroną czy to tylko tak dzisiaj ?
Wersja do druku
Czy ktoś w ostatnim czasie wchodził na główną stronę TA? Dziś o rożnych godzinach chciałem wejść, lecz nic z tego. Tak jakby tej strony już nie było, czy ktoś może wie co się stało ze stroną czy to tylko tak dzisiaj ?
Właśnie też nie wiem co jest z tą stronką. Btw chyba jak pojawi się update ta do 9.71 to tu powinno być http://sourceforge.net/projects/tibiaauto/
@up
Tę stronkę sprawdzałem, zawsze po up-dacie sprawdzam, lecz nie raz od razu nie jest wrzucone tylko link jest na forum do pobrania.
ja tam jestem codziennie i od wczoraj nie działa.
Może coś było na forum napisane, że strona zostanie zamknięta? Przeglądałeś Newsy?
Tylko na polskim siedze, rzadko angielskie. Było już tak czasami i myślę że niedługo będzie.
A na Polskim coś było? że bot będzie płatny, projekt zamknięty, czy coś ??
Nic. Autorzy tak jak utrzymywali za darmo udostępniają i będą udostępniali bota.
Też mam taką nadzieję, że projekt będzie dalej realizowany i za darmo. Jeszcze 80>90 skilla trzeba wbic, hehe
Już jest nowa wersja, strona też działa.
W takim razie temat do zamknięcia :)