Witam jak kupiłem aplikację na android market to czy moja dziewczyna i ja możemy z nich korzystać naraz? Np kupiłem PowerAmpa to czy ja mogę go mieć na smarcie i dziewczyna z tego samego konta google?
Wersja do druku
Witam jak kupiłem aplikację na android market to czy moja dziewczyna i ja możemy z nich korzystać naraz? Np kupiłem PowerAmpa to czy ja mogę go mieć na smarcie i dziewczyna z tego samego konta google?
Tak, jeżeli telefon jest zarejestrowany na to samo konto Google. Wystarczy że wejdziesz w Google Play, znajdziesz zakładkę w stylu "Moje aplikacje" i tam pobierzesz to co wcześniej zakupiłeś.
niby to będzie działać, ale może się wam zrobić bajzel w telefonach (pościągają się kontakty google drugiej osobie, będą przychodzić maile na to konto do obu osób itp)
lepiej mieć osobne konta, takie łączenie to lipa
lepiej sciagnij jakas alikacje do wysylania aplikacji przez bt i jej wyslij nie powinno byc problemu
Zainstaluj aplikacje Androzip.
Wlacz ja i przejdz do zakladki"Aplikacje".
Znajdz ta aplikacje, ktora chcesz jej wyslac, zaznacz ja i kliknij na "Backup".
Po pokazaniu wiadomosci "Succesful" przejdz do glownego katalogu karty pamieci i w folderze "app_backup" bedzie dana aplikacja.
Wysylasz ja dziewczynie przez bluetooth, ona instaluje i dziala.
Normalnie konto google na drugi telefon i możesz 'odtiknąć' opcje synchronizacji ;)