To tak posiadam 72 RP, skille 87/71. Ornate crossbow+drill bolts, royal spears. Eq nie bede wymienial bo sadze ze nie ma sensu. Gdzie moge profitowo poexpic takim paladinem? Moze jakies deeplingi czy cus?
Wersja do druku
To tak posiadam 72 RP, skille 87/71. Ornate crossbow+drill bolts, royal spears. Eq nie bede wymienial bo sadze ze nie ma sensu. Gdzie moge profitowo poexpic takim paladinem? Moze jakies deeplingi czy cus?
dragi+dle
lizardy zao za tp
Hydry z drugim palkiem?
wyrmy lb/jakiekolwiek ?
Na wyrmach zawsze mialem maly profit. Polecam dle a szczególnie lizardy na zao ;)
Żeby nowego tematu nie robić gdzie expić 134RP skile 96/74 żeby było jak najwięcej expa i na 0 wychodzić albo mały +
Grimy/banuta/goroma ss
Mam jeszcze jedno pytanie. Otóz mam do dyspozycji 156 ek, gdzie mozemy razem expic.
Knight + palek ? Dużego obszaru nie uderzasz , więc lepiej takie lepsze potwory i pojedynczo ( ja tak uważam ) , może war golemy + te fire wale . A i loot może dopisać ...
Jakieś hydry - ty z drill boltów a knight na defie , jeśli chodzi o podexpienie ciebie , bo jeśli chcecie razem expić to troche ciężko . Może jeszcze jakieś behemoty albo dl .;]
Svar mines