-
Gdzie expic 95EK ?
Witam. Jestem w wg mnie najgorszym przedziale lvl dla EK. Nie mam pojecia co robic,gdzie expic, na czym zarabiac.
lvl; 95
Skill; 87/84
Eq; mms,soft/boh,dwarven legs,zaoan helmet,zaoan armor,blade of corruption.
Gdzie expic by miec duzy profit?(mam 30k w banku..) i gdzie expic waste-duzy exp badz na 0?
450k zbieralem na humanach yala/cycach mistrock. Rzygam nimi. moze jakas inna miejscowka ? moze piraty? dragsy darashia? prosilbym o porady. ps. expie solo, bez ED.
-
masz 450k exp/h? Jaki świat? Dla mnie super exp jest na DLach i Dragonach w Darashii, 250-280k exp/h, jednak nie zawsze się zwraca - czasem jestem kilkadziesiąt k do przodu, czasem nawet 20k w plecy - zależy czy coś poleci. Na 80 lvl siadywałem na arenie w Yala na mutated tigerach + szczórach - ogólnie zawsze niezły profit i exp ponad 100k/h. Culty w Yala exp 150k/h i też niezły profit.
Niezła opcja jest na Wyrmach w Liberty Bay, ale ciężko trafić wolny resp.
-
Zapewne mu chodziło o to, że zebrał tam 450k, a nie miał tyle expa/h :) Co do tematu na twoim lvl do zarobku polecałbym tak jak pan up Wyrmy LB, może Piraty?, Dragi Edron/Darashia, Warewolfy (na Vengoth) lecz tu trzeba się liczyć z tym, że troche ich trzeba pobić :). To wszystko co wymieniłem to miejsca do profitu.
-
Piraty b. dobry profit, ale exp juz na tym lvlu troche nizszy, chociaz jesli nikogo innego nie ma to i tak powinien byc ok. Ja bardzo polecam dragi Edron wlacznie z tym pojedynczym dlem na -1, jesli masz cala jaskinie dla siebie to b. dobry exp i profit jesli huncisz z manasami.
Ewentualnie, ale tutaj juz bedzie duzo wolniejszy exp, wszystkie najnizsze poziomy laguna islands, z zolwi i krabow kasa sie sypie setkami
-
bog raidery + mutated tigery na yala
ja tu siedzę 92 ekiem i mam dobry exp i wychodzę na zero lub na plus (jak nic ci nie spadnie to na kolejnym wypadzie spadnie ci tyle ,że pokryje bierzące i poprzednie koszty + zarobisz)
-
Ok, dziekuje wszystkim za odpowiedzi ! Bede je sprawdzac po kolei. Ditral, jakie skile?
-
Od siebie polecam :
-arena yalahar
-dragony
-mutated tigery, bog raidery yalahar
-jezeli ogarniasz to powoli mozesz juz chodzic na sea serpenty
-killer caimany (tylko profit)
-culty
-
Zombie na Treasure Island.
-
Jednak jest duzo expow, a myslalem, ze w tym przedziale lvl 70-130 bedzie lipka, a tu masz ci los :)