siema
mam mlodszego brata, 7 lat, z ktorym obejrzalem wszystkie shreki po kolei, bardzo mu sie spodobaly i spytal sie mnie, czy bedzie kolejna, 5 część Shreka, a ja tego nie wiem - wie ktoś czy będzie? Zdania w internecie są podzielone...
Wersja do druku
siema
mam mlodszego brata, 7 lat, z ktorym obejrzalem wszystkie shreki po kolei, bardzo mu sie spodobaly i spytal sie mnie, czy bedzie kolejna, 5 część Shreka, a ja tego nie wiem - wie ktoś czy będzie? Zdania w internecie są podzielone...
.Cytuj:
Podczas promocji najnowszej części filmowej opowieści o zielonym ogrze "Shrek Trzeci" w Australii, Jeffrey Katzenberg (współzałożyciel DreamWorks) zapowiedział, że po czwartej części "Shreka" powstanie jeszcze jeden, ostatni film.
Katzenberg powiedział, że piąta część poświęcona będzie osobistej historii ogra i wyjaśni, jakim sposobem Shrek znalazł się na bagnie. Producent odniósł się również do nieprzychylnych recenzji trzeciej części.
- Niektórzy mieli nierealistyczne oczekiwania wobec "Shreka Trzeciego". Nie ma możliwości, by trzecia część mogła zaskakiwać w tak wysokim stopniu co część pierwsza - stwierdza Katzenberg.
Premiera czwartej odsłony "Shreka" planowana jest na 2010 rok. Tymczasem trzecia część w polskich kinach pojawi się już 29 czerwca
Czytałem to, ale z kolei tuż przed premierą 4' były takie informacje:
Cytuj:
Czwarta część przygód zielonego ogra Shreka, która wejdzie na ekrany w maju tego roku, będzie ostatnim filmem tej serii - zapowiedział reżyser filmu Mike Mitchell. Obraz "Shrek forever after" "będzie ostatnim filmem o Shreku i uważamy, że to najlepszy sposób zakończenia tego przedsięwzięcia" - powiedział Mitchell dziennikarzom podczas prezentacji programu premier studia Dreamworks Animation na 2010 rok.
hmm... jednak bardziej bym wierzyl temu z dreamworks, rezyser ma malo do gadania, bo to nie on decyduje czy cos powstanie czy nie, jesli studio bedzie chcialo zrobic to nie beda pytali rezysera o zdanie ;p
w kazdym razie nie ma zadnych nowych i oficjalnych danych, wiec ciezko powiedziec.