-
30lvl wtf?
Witam mam taki problem a mianowicie dostalem bana na tydzien za bluzgi ale nie o to kaman
a wiec tak pozyczylem od kumpla konto
30lvl oczywiscie
zebym sobie pogral przez tydzien az mi ban nie minie.
gdy loguje sie na jego konto musze podac nowy nick przywolywacza wpisalem i mam 1lvl na jego koncie gdy u siebie sie loguje,ale gdy on u siebie sie loguje ma 30?
czym to moze byc spowodowane?
na dziewczyny konto normalnie loguje sie u siebie i jest git a na jego jak sie logam to tak jak bym nowe konto mial tylko na jego passach.
i co jest najlepsze ja logne u siebie na jego konto mam 1 lvl ale jak on u siebie ma 30.
prosze o szybka pomoc z gory dzieki i pozdrawiam
Patera.
-
jedyne, co mi przychodzi do głowy to to, że macie konta na różnych serwerach, a kumpel założył kiedyś konto na twoim (albo kiedyś przeniósł i zostało konto-widmo)
-
Wlasnie o to chodzi ze nie przenosil nic i nie robil konta on zrobil swoje ja swoje i tyle.
i po czasie gdy lepiej sie poznalismy bo razem w cs gralismy to wtedy stwierdzilem ze poda mi passy pogram postkami ktorych ja nie posiadam
a na roznych serwerach nie mozemy miec poniewaz jest ze mna w teamie.
a jak dziewczyna loga na niego na swoim kompie to tez pokazuje jej 1 lvl tak jakby mial blokade ze tylko na swoim necie moze grac na swoim koncie.
-
Inne rozwiazanie niz niemoralny podal nie przychodzi mi do glowy, jedynie mozesz do supportu pisac i probowac wyjasnic problem
-
ok dzieki napisalem do supportu
-
Napisałeś do supportu że konto które chcesz sharować nie działa?XD
Sharowanie konta nie jest czasem nie legalne?