Jak to jest z tą granicą levelową od przedmiotów? Jak mam 44 a coś jest od 50 to mogę to założyć i będę miał osłabione statystyki(np broń albo zao armor) czy nie będę mógł założyć?
I przy okazji Zao Helmet czy HOTA na knighta?
Wersja do druku
Jak to jest z tą granicą levelową od przedmiotów? Jak mam 44 a coś jest od 50 to mogę to założyć i będę miał osłabione statystyki(np broń albo zao armor) czy nie będę mógł założyć?
I przy okazji Zao Helmet czy HOTA na knighta?
z bronią od lvl jest tak ze bron ma np 50 ataku i jest od 50 lvl ty masz 44 lvl to odlicza jej twoje brakujące lvl
Zaohan Helmet jest lepszy na silniejsze potworki bo daje ochronę 5% od obrazen fizycznych.
Zaoan Armor załozysz dopiero na 50 lvlu.
z bronią jest tak, że 1lvl=2% atk w dół
Z bronią wyjaśnione (1 lvl mniej=2% zadanych obrażeń mniej)
Pozostałych części ekwipunku po prostu nie założysz.
Zao helmet czy HOTA? Oczywiście, że zao. Przecież full hota musisz doładowywać ench. ruby co pół godziny :D Ew. na niższych lvl pomyśl o demon helmet. Jest lżejszy od zao i jeżeli mobki słabo biją to lepiej chroni. Dzięki 1 arm więcej może zblokować niektóre hity, które przejdą przez zao. Ten drugi natomiast znacznie lepiej chroni silne, fizyczne obrażenia.
Zaoan Helmet nigdy nie będzie gorszy od demon helmeta, a gorszy od HOTA jest tylko w hitach rzędu 1-20hp, więc odpowiedź sama się nasuwa.
Dokładnie, demon helmet może być lepszy tylko w teorii, w praktyce ta procentowa redukcja dmg jest zaokrąglana w górę i zawsze ochroni chociaż jeden dmg, armor nie. Tak samo ma sie sprawa z zaoan I golden legami.
dwarven legi jeszcze lepsze niz zaoan