Siemka otóż chciałem się dowiedzieć jak to jest jeżeli postać była karana final warningiem przed updatem to ile teraz trzeba czekać żeby całkowicie czysty criminal records był i żeby można było chara przenieść o ile jest to możliwe?
Wersja do druku
Siemka otóż chciałem się dowiedzieć jak to jest jeżeli postać była karana final warningiem przed updatem to ile teraz trzeba czekać żeby całkowicie czysty criminal records był i żeby można było chara przenieść o ile jest to możliwe?
pół roku na zniknięcie final warninga za bota.
na pewno final warningi znikają ? bo jak tak to zamiast skończyć z botami jeszcze im pomagają
no tez w prawda w 6 mies można next 150 lvl zrobić
stare FW znikną, ale i tak nie pobocisz.
Od niedawno nie ma Warninga za bota tylko od razu delete.
po 2 latach z czarnej kropy robi się zielona. zresztą teraz jak złapią bota to od razu deleta dają, więc bez różnicy
No dobra ale mi chodzi o transfer chara... to ile dni muszę czekać jeżeli mam czarną kropkę... i napisane 162 days.?
chara transferować można od żółtej, jak dobrze pamiętam, czyli pewnie ponad półtora roku sobie poczekasz jak masz czarną
Dokladnie tak jak mowi Black Dragon. Po 162dniach to dopiero ZACZNIE się proces twojej resocjalizacji :)