Siema, możecie wycenić 200 rp facc na świecie aurora? Ile taki jegomość może być wart bo chce wystawić chara na allegro. Z góry dzięki za pomoc.
Wersja do druku
Siema, możecie wycenić 200 rp facc na świecie aurora? Ile taki jegomość może być wart bo chce wystawić chara na allegro. Z góry dzięki za pomoc.
Może powiedź skille, wykonane questy?...
Skill 101/80, questy wykonaqne z tych wazniejszych to inq i poi. full shaman outfit i full assassin eq podstawowe jakis pall armor, zao helmet, bohy, kasy nie ma prawie nic.
To jak ? Wyceńcie mi go prosze bo nie mam pojęcia ile chodzą chary w tibii. ;)
600zł na allegro na luzie, a na ebay 250 euro
Mam nadzieje, że pomogłem.
Właśnie , server x2 ,a eq pożal się bożę - słabe ;p
Wykonane poi ,a softów ani żadnej kasy nie ma ;p
400 zł maxymalnie .
Ale ja bym radził aukcje od 300 zł ,a cena Kup Teraz około 600 zł , może ktoś kupi . A jak zaczną licytować to nawet do 500 dojadą .
Dzięki wszystkim za odp teraz mniej więcej wiem jak mam wystawiać. Char ma słabe skille i eq ponieważ był robiony na szybko w jakieś 2 miechy przez chwilowy powrót zajawki na tibie :D. Ale już koniec nie chce sie grać. Wystawie za około 400 - 500 zł może ktoś łyknie, będzie na jakiś melo, może jakieś gry na exa. Dzięki jeszcze raz za pomoc. pzdr
Kilkaset złotych roznicy to jest naprawde bardzo duzo, dlatego rowniez sklanialbym sie na Twoim miejscu do wystawienie tego na jakims ebayu albo ogolnie sprzedac to komus z zagranicy :) Pamietam jak znajomy kiedys u mnie na Infernie sprzedawal 250msa za 1200zl na allegro i dopiero po wystawieniu iluś tam aukcji znalazl sie chetny (i tak podejrzewam, ze za duzo mniejszą sumkę). A teraz ponad rok pozniej, gdy charow coraz wiecej i lvle tez coraz wieksze, sprzedal kumpel u BugWT 200ed'a za 300euro i potem jeszcze naszego 200ek sprzedalismy za taką samą cene. A jak wiadomo, BugWT to jest jak sklep, a w sklepach zajmujacych sie skupem chyba kazdy wie jaki jest :D:D.
Jak chcesz to napisz na do mnie pw to Ci podam jego msna lub poprostu wejdz na forum iBota, zrob tam sobie konto i napisz do niego (on tam jest moderatorem czy jakims innym kolorowym) ze masz wazną sprawę i czy moglby Ci podac msn lub inny kontakt.
Powaznie, kilkaset zlotych drogą nie chodzi, nawet nie wiadomo jak bogaty byś nie byl. A z tego co się orientuje to akurat teraz ceny na hardcore pvp serwerach i aurorze są takie same, wiec moze nawet dostaniesz cos zblizonego lub jak popytasz znajomych, zeby oni tam jakis bogatych dzieciakow z zachodu popytali to kto wie, czy nawet wiecej nie ugrasz :P