Skilluje właśnie knightem o takim lvlu do skilli 85-90. Czy może mi ktoś napisać z jakim EQ najlepiej biegać od tego lvla, przy jakim zmienic itp?
Wersja do druku
Skilluje właśnie knightem o takim lvlu do skilli 85-90. Czy może mi ktoś napisać z jakim EQ najlepiej biegać od tego lvla, przy jakim zmienic itp?
plate set, nie bedzie takiej straty jak padniesz.
zmien dopiero na 20-25 na jakiegos k. seta
ano plate/knight starczy, bo i tak będziesz bił gówna typu roty/minosy, bo mało hp masz
Z tym eq biegaj tak do 60 skila jak bedziesz skilował na rotach, dwarfach. A jak zaczniesz skilować na slimach przynajmniej k set.
http://img594.imageshack.us/img594/6823/35345181.png
Stan postaci, to Eq jest lekkie ponieważ mam robaki i skilluje full afk. Posiadam 1kk, może teraz się zapytam jakie EQ ;)
+Gdy skoncze skillac to odpalam PACC
+full blessy od razu
P.S.
Nie chwale sie postacia, potrzebuje "pomocy"
i tak teraz na żadne dragi nie pójdziesz, bo i tak słabo bd bił i jeszcze słabiej się leczył, bo masz zabójcze 215hp...
więc na 'teraz' eq takie styknie. później Zao helmet, zao legi (później zmiana na dwarven), steel bootsy (albo zostać przy bohach w.e), mpa i mms
@up dziękuję bardzo
Dziękuję za wypowiadanie się w temacie i za chęć niesienia pomocy.
Temat do zamknięcia!
Jeśli mogę coś poradzić, to sugeruję dobić te skille 80/80, wtedy odpalić pacca i przez dzień grać na expowiskach mało zaludnionych, a w nocy stawiać offline skilling. Przez 30 dni dobijesz spokojnie do 87/87 na tym. A EQ zmien na ~35/40 lvlu gdy narobisz sobie troche capa. Na 10 poziomie trudno by sie chodziło z DSMka która nie należy do lekkich.
(sam bym już bił lvl a skillowal tylko na offline...)
@Down
Przeczytałem, dla mnie to nie ma sensu bo jak padniesz - tracisz skill + od 10 do 200 dobijesz na samych potworkach i offline spokojnie do 100/100, potwierdzam z doświadczenia.
Dh->zao helmet->prismatic helmet
demon shield - > Mms -> orante shield - >pristmatic shield /// ew. Shield of Corruption
blue legs -> Zao legs -> ornate legs
boh -> draken boots -> Depth Calcei
blue robe -> dsm -> Royal Draken Mail - > Ornate Chestplate /// ew. armory zwiekszające fighting