Witam nie grałem ponad tydzien i mam pytanie jako ze gram najczesciej na midzie, na jakich postaciach dfg oplaca sie jeszcze skladac? I jako ktory item?
Wersja do druku
Witam nie grałem ponad tydzien i mam pytanie jako ze gram najczesciej na midzie, na jakich postaciach dfg oplaca sie jeszcze skladac? I jako ktory item?
evelyn, core item, głównie postacie, którym zależy na szybkim combie.
Właściwie wszystko czym chcesz składać ludzi na combo powinno mieć DFG - postacie jak Veigar, Evelynn, może Viktor albo wszystko inne jeżeli jedynym priorytetem jest złożenie przeciwnego ad carry.
Po tym nerfie warto nadal składać dfg na morde?
bez dfg morde jest gownem
dfg jest aktualnie gownem
wiec nie warto grac morde
no jeszcze ewentualnie mozna pojsc na kompromis i zlozyc gunmiecz zamiast woty i dfg
az takim guwnem dfg nie jest ,tylko złozyć raczej w late gdy ma sie 500+ ap i wciąz wykurwia,polecam na ahri etc wciaz dziala
idd, na postacie robiące dużo ap polecam (aka teemo, gragas), na katariny rushujące guise'a i abbysala - raczej nie, chyba, że na 5-6 item
DFG dobry, ale nie na 1st item, tylko po Rabadonie, bo inaczej nie bije (20~% na dwóch doranach i DFG to mało).
dfg to strata hajsu
na eve still core
dfg na akali?: o po co?
przed nerfem na akali byl bardzo viable, ale aktualnie imo troche gowno. warto zrobic kage lucky pick, ale nie rashowac tego dfg tylko jako 4-5 item dokonczyc.