Witam, wiecie moze gdzie moge sciagnac cala plyte "Donatan Równonoc" ? :D
Z gory dziekuje :)
Wersja do druku
Witam, wiecie moze gdzie moge sciagnac cala plyte "Donatan Równonoc" ? :D
Z gory dziekuje :)
O stąd: http://www.urbancity.pl/sklep/produk...-rownonoc.html
pozdro
Jezeli nie ten dzial to przepraszam :). Chodzi mi o paczke gotowa juz do pobrania, wie ktos skad mozna sciagnac ?
@down
Wielkie dzieki :)
Szczerze to dla mnie płyta nie warta ceny.
2 utwory są fajne i w sumie to na tyle.
Oczywiście to moja indywidualna opinia.
Kupujcie płyty kurwa a nie kradniecie..
Odsłuch macie na Youtube, a niema to jak własna zakupiona (choćby i za ciężkie pieniądze płytka), a pozatym w takim bądź razie aktywnie wspierasz rozwój polskiego rapu.
Dlaczego chcesz ściągać taki zajebisty album :(? goń do empiku...
Poziom polskiego rapu jest tak żenujący, że wcale się nie dziwie, że chce najpierw odsłuchać, a potem co najwyżej kupić.
Tutaj akurat Donatan, który swoją drogą zrobił bardzo dobrą robotę, zgarnie niewiele z uwagi na to, jak dużo dla wypromowania tej płyty zrobiło UrbanCity. Tak mi się przynajmniej wydaje ze względu na to, że UC chyba dało duuuuży fundusz na wiele klipów promujących.
W sumie to ja tak robię od zawsze. Kupiłem w ciemno kilka płyt i 2/3 z nich chętnie bym się pozbył/wymienił na lepsze płyty.
Średnia płyta. Fajnie wydana jak na polski rap (aczkolwiek dawno takie płyty przestały na mnie robić wrażenie, odkąd mam Blindead - Affliction nie widziałem ładniej wydanego CDka), bity całkiem spoko ale jedyny kawałek którego można nonstop słuchać to tak naprawdę nie lubimy robić. Każdy się jara jego bitami teraz, ale najlepsze biciwa położył u Borixona na ostatniej płycie.