Do 5 misji wartha nie moge dojść bo musiałęm wziaść jakiegoś taska od zalomona pisalo mi ze moj quest log zaktualiozwany ale nie mam tam nic napisane jak z nim rozmawiam to cos mówi o chaochai wie ktos co musze zrobic ?
Wersja do druku
Do 5 misji wartha nie moge dojść bo musiałęm wziaść jakiegoś taska od zalomona pisalo mi ze moj quest log zaktualiozwany ale nie mam tam nic napisane jak z nim rozmawiam to cos mówi o chaochai wie ktos co musze zrobic ?
Pewnie wziąłeś nie tego taska co trzeba. Idź jeszcze raz do Zalamona, poproś go o Zupplies lub Daily Task.
Mam jakieś zupiles jak mu napisałem daily task pisze mu później zupiles bo takie coś mam pogrubone i on si emnie pyta czy skończyłem tą misje aj pisze yes a on że niestety jeszcze nie
"22:27 Tazzior [213]: daily task
22:27 Zalamon: Yezz, I have zzome tazzkzz for you indeed. Mozzt importantly we are in need of zzuppliezz. Furzzermore, zze emperor will zzurely zztrike back zzoon. I've zzought about a zztrategy for a zzmaller zztrike to weaken hizz forzzezz even furzzer.
22:27 Tazzior [213]: zzuppliezz
22:27 Zalamon: Already finished? Did you get zze zzuppliezz I requezzted from you?
22:27 Tazzior [213]: yes
22:27 Zalamon: I'm afraid zzizz izz not enough, return after you found zzome more."
W quest logu nie mam nic takiego ;/
No to zrob tego taska, proste? Suplajs to jest to ze musisz isc albo rybe zaniesc wiezniom albo musisz latac po souleaterach i zbierac jakies kwiaty czy inne gowna. Pozatym czasem nie jest tak, ze od 2misji wratha taski sie robi u Chartana?
Ale nie mam nic w quest logu o to chodzi dlatego nie wiem co mam robić..
Musisz coś mieć w takim razie, skoro zaktualizowało Ci questlog i zablokowało kolejną misję, więc masz jakiś task. Popatrz i zrób ewentualnie ss questlogu.
Tutaj jest gówny quest log piszcie co mam wam otworzyć
http://www.iv.pl/images/22933591920228356616.png
Okej przepraszam teraz to zauważyłem ;/
http://www.iv.pl/images/03273038404082748663.png
No, to teraz zrób Zzuppliezz i będzie po problemie ;)