Niestety jedyny guide na solomidzie do Mundo na topie jest mocno nieaktualny, chciałbym się dowiedzieć czegoś więcej.
Build q>e>w?
Jakie runki/masterki?
Wersja do druku
Niestety jedyny guide na solomidzie do Mundo na topie jest mocno nieaktualny, chciałbym się dowiedzieć czegoś więcej.
Build q>e>w?
Jakie runki/masterki?
Ja jak ide mundo top, to masterki 9/21/0, runki quinty pod ad/movement speed, marki attack dmg, zolte armor, niebieskie magic resist. Pierwsze q, nastepnie ja maxuje w, ale jak kto woli. Skladasz sie jak pod jungle tylko bez wriggle
a to na jungle mundo składasz latarnie?XD
na mundo bardzo się przydaje mpen, maksowanie q jest spoko jeśli chcesz iść w kierunku ciągłego poke'owania, jakaś tam drużyna chyba singapour sentinels czy jakoś tak raz wystawiła mundo na topa vs jax i mocno ten jax przegrał
masterki 9/21, marki mpen, seale armor, glyphy mr perlvl, quinty nie wiem powinno działać
@down
corporate
Jest jakiś champ którego Mundo nie ciśnie?
Na moim 1.5k elo wygrywam każdego topa i jedyne co mnie może powstrzymać to spamowalne skille z redukcją heala.'
Btw Corporate vs Rageborn?
2top: Skladam latarnie, 1 ward wiecej ; p, Moim zdaniem cisnie go gp, ktory zlozy ten item ktory co 20 sekund moze zredukowac hp ; d
Przez takiego mundo przegraliśmy w 1/32 finału go4lola eu. Summonery to Ghost/Flash / Teleport. Splitpushujesz 24/7 i Ci zrobić nic nie mogą bo uciekniesz. Masz redukcje stunów, slowów etc z W, Movment speeda na ulti. Z teleportem możesz bardzo dobrze couter gankować. Co do bulidu to Jakiś hog, Spirit visage, Sunfire, Aegis. A co Do skill orderu to R>W>Q>E.
http://www.lolking.net/summoner/eune/22014547#history
Moje ostatnie mecze - polecam Mundo. Mistrz na topie!