jak uwazacie, ktore postacie sa calkowite bezuzyteczne i totalnie nikt nimi nie gra rankow?
Wersja do druku
jak uwazacie, ktore postacie sa calkowite bezuzyteczne i totalnie nikt nimi nie gra rankow?
Karma na pewno.
BBym heimera jeszcze dorzucił.
#down
Twoje champy to bzdura
Fiddle, Fiora, Hecarim, Sejuani, Heimer, Karma, Malza, Yi, Volibear, Twich
Oczywiście każdą z tych postaci grać można, można nawet wycarrować. Ale po co się męczyć jak są inne o niebo lepsze postacie?
Fiora not viable?? to my chyba w inne gry gramy bo jak dla mnie to mega op postac o.O
totalna bzdura, volibear i hejtowany wszedzie twitch to świetne postacie
ludzie mnie wyzywali jak bralem twitcha, a potem spuszczali sie jak konczylem ze statami 15/2 albo podobnymi
volibear to jedna z najlepszych postaci, tym sie nie da pasc jak ma sie chociaz troche mozgu
moim zdaniem sejuani i hecarim to slabe postacie
hecarim robi cos dopiero w late, nigdy nie widzialem zeby heca nie dostawal w dupe na poczatku gry xD
Karma, Sejuani, ew. heimer
"not viable" ? To chyba miałeś na myśli : "not valuable".
Not viable oznacza coś w stylu - nie wykonalny.
obecnie chyba tylko karma a hecarim jest op jak skarner, udowodnie to w s3 hehe
karma ostatnio chyba spory buff, bo miecie wszystko na midzie (powaznie, non stop full hp i ogromne hity)
2up@
no i chyba o takie znaczenie chodzilo, wszyscy tak mowia ;d
Jezu, mówienie "Karmą jak ktoś ogarniesz to może dużo namieszać" to głupota. Bo każdym champem jak umiesz to namieszasz, ale chodzi o te najsłabsze.
Karma omper. Co ja czytam xD
karma jest taka od dawna, poważnie.
Karma to całkiem fajna postać, ale niedługo dostanie reworka. Za bardzo zależna od mantry, której ma mało, a bez niej gówno robi. Ale jakbym miał grać premade 5v5 i miał dobrego ad carry to czemu nie? Napierdalałbym w enemy dopóki miałbym mantre, a potem shield na ad carry i trolololo nie ruszysz go.
Najbardziej useless postacie to imo:
heimerdinger, syndra, sejuani, hecarim. Hecarim między innymi ze względu na zbugowane ulti.
Z tych słabszych to są jeszcze: fiddlestick, tryndamere, karma, leblanc, veigar twitch - ten ostatni ma turbo słaby laning i w teamfight'ach przeciw bruiserom typu irelia nie ma szans. W sumie takich słabych postaci jest dużo. Można by zaliczyć też taką annie, ale ona ma jeden z najmocniejszych early i najsłabszych late - tak naprawdę dobra taktyka i już jest usefull.