-
Orianna
powiedzcie wszystko co wiecie w tym temacie :) teraz zagralem nia 4 gre i co gre coraz lepsze staty...w 1 grze byla tak trudna, ze w tf nic nie ogarnialem i 1 focus to ja, statmi nawet sie nie chwale... piszcie co wiecie, buildy taktyki itp
albo napiszcie mida ktory waszym zdaniem jest lepszy od niej :)
-
r>w>q>e
core: athenes,abyssal,deathcap, void
polecane: rylai/ga
Mozesz rowniez maksowac najpierw Q, ale nie polecam - wtedy nie burstujesz, tylko dpsujesz na early, a to bez sensu.
Jesli kogos czejsujesz, a pileczke lezy na groundzie, to pamietaj, zeby najpierw e rzucic na siebie
ogolnie to polecam smart casty
-
Pamiętaj przy rzucaniu R i W że one się aktywują tam gdzie kulka a nie tam gdzie masz myszkę - ile razy przez to na początku failowałem ulti..
-
Opłaca się abysal? Z voida masz przebicie+ap, a resy z ga lepiej chyba sciągać i tak nikogo nie złapiesz w aure abysala.
Dlatego uważam, że ga/banshee lepszy wybór.
-
Abyssal bardziej jako defensywny item jak po dupie dostajesz na linii, po nerfie mało który champ łapie kogokolwiek w aurę.
-
abyssal sie zdecydowanie nie oplaca
nie wiem jak bardzo trzeba sie postarac zeby przegrac linie do tego stopnia zeby potrzebowac takiej ilosci mresa orianna, bo leblanc juz chyba nikt nie gra
-
ja osobiscie orianna po ok. 7 grach buduje:
1.road of ages
2.void staff
3. czapka
4.Zhonya
i gra mi sie nia calkiem dobrze, nawet comobsy ladnie wchodza :)
-
nie polecam budowania jak to napisał użytkownik @up 1.DROGI(road) wieków lepiej złożyć 2 dorany kgp >rabadon
-
kgp? czy klp? kage lucky pick? a z tym moim buildem nawet dobrze mi idzie
-
athene,rabbadon,void(abyssal),ga,zhonya
imho najlepszy ;p