Witam. Mysle nad kupnem rengara, lecz przed tym chcialbym dowiedziec sie od was czy jest oplacalny co na niego skladac jakie runki, masterki i jak ogarniac kombo zeby moj gank zAkonczyl sie powodzeniem.
Wersja do druku
Witam. Mysle nad kupnem rengara, lecz przed tym chcialbym dowiedziec sie od was czy jest oplacalny co na niego skladac jakie runki, masterki i jak ogarniac kombo zeby moj gank zAkonczyl sie powodzeniem.
W najblizszym patchu dostaje nerfa, poelcam pcozekać żeby zobaczyć jak się będzie po nim sprawował
co do kombo to jak gankujesz mid/bot, gdzie postacie są dość squishy, to polecam wlecieć na 5 stackach feracity (czy jak to się nazywa) żeby 2 razy walnąć z Q, na topa polecam wrzucić snare a potem slowa, co do reszty się nie wypowiem, bo mało grałem tą postacią. na razie ma mocny snowball i chory dmg w early, zobaczymy po patchu.
na początek 2 dorany, osobiście wole na niego nie składać lanterna,start buty 3 poty/armor 5 potow,potem tri force,GA,możesż wcześnij zrobić hoga to złożysz z niego randuina,dobra opcja na dmg jest bt(krfjopijec),masterki 21/9/0 pod veteran scars lub pod mniejszy dmg od potworków jak wolisz
p.s pierdol jungle graj na topie i wygrywaj vs każdy top,omper sustain ,nie wiem z kim rengar przegrywa trady może z jaycem ale i tak sie uleczy stackami,nikt ci nie spierdoli bo tylko doskakujesz z krzaków,łatwo nim ogarnąć killa na 2-3 lvlu
Z dobrym Teemo może też przegrać trade, bo o ile nie skoczy na niego z krzaczorów, to dostanie blinda i nie walnie Q. Dopiero na 6 ma szanse, ale i tak bez ganków może mieć problemy. Tyle z własnych obserwacji zauważyłem, chociaż może po prostu ci ludzie byli zbyt tępi.
Najlepiej na lane wpadać z 4 stackami ferocity a nie 5. Wtedy zaczynasz od slowa i walisz 2xQ+W