Siemka,
Zastanawiam się nad zakupem xboxa360 a ps3, który jest lepszy? Na konsolach sie nie znam wgl, ostatnią jaką miałem to był pegazus. Gry raczej nie będą orginalne, a mogę wydać na konsole około 700zł max.
Wersja do druku
Siemka,
Zastanawiam się nad zakupem xboxa360 a ps3, który jest lepszy? Na konsolach sie nie znam wgl, ostatnią jaką miałem to był pegazus. Gry raczej nie będą orginalne, a mogę wydać na konsole około 700zł max.
Jeśli nieoryginalne i tylko do gier to bierz xkloca. PS imo przeważa tym, że:
-odtwarza blu-raye (nie ma znaczenia jeśli tylko do gier)
-darmowa gra przez neta (nie ma znaczenia jeżeli gry nieoryginalne)
Jakieś exclusivy co umiem se teraz przypomnieć-
PS3: god of war, uncharted
XBOX: Halo, L4D, Gears of War
-Xbox tańszy
-Nie wiem jak się ma x360 do PS3 w sprawie członkowstwa/premium ale jeżeli jednak nie piratowałbyś gier to PS+ płacisz jakoś 200zł/rok (teraz promocja była 150) i masz tyle gier, że ja jak gram po 2-3h dziennie i w weekendy do 10h/dzień czasem to nie nadążam z przechodzeniem (a są naprawdę fajne perełki)
-Przeglądarka w PS3 to tak naprawdę pic na wodę fotomontaż, nie sugeruj się nią za bardzo
-Pady w ps3 działają na zasadzie ładowania, pady w xboxie mają baterie, które trzeba zmieniać
dla siebie brałbym ps3, jrpgi to jedyne do czego mi konsola potrzebna
ewentualnie GoW, DMC
ogarnij w co chcesz grać i tyle
Raczej będe grał w Fife oraz inne multiplayery ale na jednej konsoli.
no to imo xkloc bo tańszy
W dodatku na Xboxa pojawiła się Forza Horizon, a na PS3 narazie nie ma odpowiednika. Gorzej z tym płatnym multi : >
To ja bym doradzal Ps3, poniewaz nie trzeba oplacac smiesznego abonamentu za uzywanie sieci.Cytuj:
Raczej będe grał w Fife oraz inne multiplayery ale na jednej konsoli.
Musisz zdecydować czy grasz na piratach czy w necie.
Dalej nie rozumiem jak ktokolwiek moze preferowac x360, na ps3 dostaje sie wbudowanego odtwarzacza blu-ray co jest wielkim plusem, drugim gigantycznym plusem jest darmowy internet, do tego okazja grac w np. Unchartedy.
@up: nie wiem jak ps3 ale dwójeczka wyła jak odrzutowiec, jeśli dalej tak jest to nie ma opcji na tym czegokolwiek oglądać