Witam,
Jak już jestem na ZAO - koło NPC Rebel i chcę wejśc w TP na lizardy, ukazuje się napis:
This teleporter seems to draw its power from somwhere else. It is currently not working properly.
Mógłby ktoś powiedziec co jest nie tak?
Wersja do druku
Witam,
Jak już jestem na ZAO - koło NPC Rebel i chcę wejśc w TP na lizardy, ukazuje się napis:
This teleporter seems to draw its power from somwhere else. It is currently not working properly.
Mógłby ktoś powiedziec co jest nie tak?
okresl dokladniej gdzie sie znajduje ten tp bo npc rebel jest kilka ... jezeli chcesz wejsc w tp na zao city to musisz miec zaczeta 6ta misje wrath of emperor, jezeli na draken abominationy/elity to musisz miec przy sobie scale of corruption
@up
Ten TP jest już tam na -2 zao, tam gdzie jest kilka NPC (w tym Rebel) i TP na zao city.
Jest tam też NPC Chartan z któym nie mogę trade :D
Mam ten sam problem, jak go sie pozbyc?
Nie musisz zrobić dwóch albo trzech pierwszych misji wote?
mam zaczeta 6th misje, zabic 4x magistraty
new frontier = complete
tomes = 10/12
children of revolution = completed
task supplies = completed
Z tego co na wiki piszą to można z nim handlować po trzeciej misji wote.
Dziwne, może jakiś błąd?
cipsoft jednak nie chsze pomoc
Cytuj:
Thank you for your request.
Unfortunately, the reported behaviour is not a bug but intended behaviour. Therefore sadly, there is nothing we can do for you in this case. We hope you understand.
Kind regards,
Drudak
CipSoft Tech Support
A czemu od razu nie zabiles magistratow? Ja zawsze używałem tego tp po zabitych magistratach i dzialal. Wróć może na miasto i spróbuj.
na jakie miasto?
Jak mam wrocic na wioske lizardow jak teleport ktory przemieszcza osoby na wioske lizardow jest dla mnie nie aktywny, zbugowany, lecz mam aktywna misje 6 ktora jest w samej wiosce lizardow?
Tam się nie wchodzi tylko przez tp. Przez bramę musisz wejść.
Czyzby byla mowa o 5 misj? Dojdzie do bramy i rozmowa z guardian npc? Ja to zrobilem, probowalem zagadac znowu do npc ale on ignoruje.
Ja, mam za akceptowana 6 misje wote.
No to jeśli faktycznie masz 6 misje w questlogu i wchodzisz w dobry teleport XD to możliwe, że faktycznie to jakiś bug. Napisz na tibia.com może tam ktoś wie co zrobić ;d
@
Nie musisz, a jak wrociles z miasta do chartana?