Szukam ludzi do wspólnej gry w Age of Empires II z dodatkiem Conqueros.
Łączymy się przez Game Rangera, chętnych do gry ode mnie jest ja + 2 osoby.
Pisać pw albo gg 6771561
Wersja do druku
Szukam ludzi do wspólnej gry w Age of Empires II z dodatkiem Conqueros.
Łączymy się przez Game Rangera, chętnych do gry ode mnie jest ja + 2 osoby.
Pisać pw albo gg 6771561
Zerknij na empires2.net. To chyba najwieksza polska spolecznosc graczy.
O a chciałem już pisać temat właśnie, żeby znaleźć jakiś ludzi do wspólnej gry.
Gra na game ranger jaki i łączenie jest bezproblemowe, także również zapraszam.
A jestes w to katem? Pogralbym moze ale najlepiej jakby bylo podobny poziom
Nie, nie jestem katem. Gram zazwyczaj pare razy w tygodniu z dwoma kolegami, ale już nudno sie robi w tyle osób. ;|
ja bym sobie pograł w AOE2, jestem chętny wstępnie ;) żaden ze mnie król gry, ale lubiłem sobie pykać
To grzejemy jutro 4vs4 napewno nazbieramy tyle ludzi, a jak nie to może ja jeszcze kogoś zgarnę.
A byliście chętni zagrać na jakiejś mojej mapce? aktualnie nie mam żadnej, kiedyś robiłem sporo, także nie było by problemu zrobić.
O, Age :)
Ja mogę zagrać, najchętniej na jakiejś losowej mapie, byle nie black forest - na BF za łatwo się zamurować i czekać do impa co nie jest dla mnie fajne :P Warto opanować rushe, frushe i inne warianty bo nawet takiemu no-skillowi jak ja częściowe opanowanie daje to ogromnego kopa w poziomie gry. http://www.empires2.net/download_mod...20MinutGry.zip ten poradnik może najświeższych wariantów
nie prezentuje, ale podstawy daje.
Jutro koło 19-20 mogę zagrać, chociaż super pewne to nie jest.
Piszę się na to , swego czasu sporo grałem w aoc2 , ustalisz o której będziecie jutro grać to napisz mi na pw.
1.0c oczywiście?
jak bedziecie jeszcze chcieli zagrac za tydzien to sie pisze, w tym tygodniu bede mial znikomy dostep do internetu wiec nie bede w stanie zagrac ale na weekend o kazdej porze :) gracie na oryginalach czy piratach ? bo nie wiem czy pirata sciagac ;d
Ale tu nie chodzi czy lamicie czy nie. Ja gram z kolegami średnio 1-3 razy na tydzień, więc tez nie jesteśmy jakimiś
pro, ale w miare ogarniamy. Chodzi tylko o przyjemność :D
wersja 1.0c, jutro do godziny 12-13 napisze o której możemy grać ;)
Przez gamerangera spokojnie można grać bez oryginała :)
Jutro - pojutrze gierę będę ściągać, więc możnaby pograć.
Ja jak najbardziej moge tez grac, moj email to [email protected] na gamerangerze...
dodatkowo mam pytanie, co zrobic na crashujaca sie gre na XP ??