Siema mam 193 knighta , niedlugo pacc mi się koczy na pacca nie mam jak , w jaki czas zarobie na faccu i gdzie ?
@down
No tak napisałem ze nie mam jak narazie zdobyć pacca. Jak najszybciej zależy mi zeby to zarobić.
Wersja do druku
Siema mam 193 knighta , niedlugo pacc mi się koczy na pacca nie mam jak , w jaki czas zarobie na faccu i gdzie ?
@down
No tak napisałem ze nie mam jak narazie zdobyć pacca. Jak najszybciej zależy mi zeby to zarobić.
Ogólnie knigth na takim lvlu, w dodatku na faccu to marnotrawstwo i kupując pacc zarobił byś kilkakrotnie więcej, no ale:
- Orc Fortress
- Venore Dragon Lair
- Elf Fortress
- Dark Cathedral -2
- Thais Dragon Lair
- Zatopione kopalnie z bog raiderami itd. (nie wiem jak to się nazywa dokładnie)
No kolezka up Ci podal chyba najlepsze miejscowki, ja od siebie moge jeszcze dodac co nie co:
- venore dragi to naaaaaajlepsza opcja, jakbys tam byl sam to jest to miejscowka godna tych najlepszych na paccu :) ale pozatym to:
- ghostland, razem z banshee itp
- hellgate, tam pod koniec tlucz sobie elder beho, beho i wszystko inne :P
- minotaury na kazo, na mintwalin lub dwarf guardy - rob lootbaga i w pare dni na pacca zarobisz ;)
Ja proponuje:
-Warlocki na demonie ok 5-30k/h profitu osiagalne w zaleznosci od szybkosci respa i farta ;p
-Dragi na fibuli, jesli wszystkie inne ich respy pozajmowane
-banszi + 2 gs'y na ghostlandzie tez dobra opcja jak koledzy napisali
ta pierwsza opcja najlepsza
1.Venore Dragon Lair
2.Mino Town pod Thais
3. Deep Fibula
Tylko te 3 miejsca wchodzą w grę, inne to strata prądu.
gsy na crusaderze
of najlepszy - jak masz skrypt na lootbaga oraz jesteś na kompie i co 1h wysyłasz -..- ale full afk vdl best ever.