Jutro zaczynają się testy gry,kupił ktoś kod pozwalający na grę przed premierą? Ja osobiście czekam do listopada i kupuje grę w wersji pudełkowej. Czeka ktoś na tą grę tak jak ja? Dyskutujmy. :d
Wersja do druku
Jutro zaczynają się testy gry,kupił ktoś kod pozwalający na grę przed premierą? Ja osobiście czekam do listopada i kupuje grę w wersji pudełkowej. Czeka ktoś na tą grę tak jak ja? Dyskutujmy. :d
Ciekawe, czy wprowadzą coś naprawdę innowacyjnego
ja nadal pogrywam w fm 2005 ;d
Ta wersja naprawdę będzie inna niż poprzednie. Dodali m.in. możliwość wybrania się z drużyną na obóz przygotowawczy, wprowadzili dyrektora sportowego, zrobili podatki które będą w takiej samej wysokości jak w rzeczywistości co będzie wpływać na chęci przejścia danego zawodnika do danego kraju,ponoć ma być normalny system grania na multiplayerze co bardzo mnie cieszy i pare innych których teraz nie pamiętam. :P Zachęcam do poogoglowania bo wg mnie naprawdę warto.
# będzie nowy tryb gry,mianowicie wyzwania,ale chyba nie muszę opisywać co w nim będziemy robić.
Pewnie kupię po premierze, najpierw ściągnę i zobaczę czy mi się ogólnie podoba, czekam w sumie z niecierpliwością, bo fma 12 nie kupowałem, a na piracie było miliard crashów, co mnie irytowało.
Ja się nastawiam do gry właśnie , nie wiem tylko czy kupić keya czy może edycję pudełkową bo tak czy siak będzie się do steama dodawała.
Zapowiada się innowacja w stosunku do poprzednich części.
Od dzisiaj ( tak na serio to wczoraj) jest już możliwość brania udziału w beta testach. Bierze ktoś w nich udział ? :)
FM 12 był już dla mnie rewolucją, a ponoć 13 ma być jeszcze lepszy. Kupuję w dniu premiery.
No ja juz sie nie moge doczekać nowego fma. W 2012 grałem bardzo dużo i praktycznie mi sie nie nudził, a z tego co czytam to 2013 ma byc jeszcze lepszy. Wiem, że dodadzą cos takiego jak fm classic, czyli uproszczoną rozgrywkę, zdecydowanie mniej czasochłonną. Ogólnie jakby ktoś chcał wiedzieć więcej to wszystkie zapowdzi są na cmrev.com
Tak sobie myślę że jakby się znalazło parę osób z oryginałem to można byłoby zrobić jakąś torgową ligę w FM'a. Pisałby się ktoś z was na to ?
Gra ktoś w betę? Ja czekam na demo :)
Jest już demo, testował ktoś? Ściągnąłem i pograłem, płynność dużo lepsza niż w 12, układ graficzny też niezły, dodatki związane z rozmowami z graczami/mediami też fajne, nieźle prezentują się także kontakty ze sztabem i możliwość przystosowania poszczególnych funkcji różnym członkom sztabu szkoleniowego, mecz i związane z nim różne podpowiedzi/informacje od asystenta też fajnie się prezentują - ogólnie duży plus.
Co do minusów - to gra obrony i reakcje bramkarza po rozegraniu kilku meczów mi się nie podobają, obrona krząta się po boisku zupełnie nie wiedząc o co chodzi, a bramkarz nie radzi sobie ze strzałami z dystansu, co jest problemem - nie wiem czy to tylko w demo, czy w becie też tak było, ale mam nadzieję, że SI się postara, by to zmienić xd
#down
Ano, chciałem tylko sprawdzić ogólnie jak im to wyszlo ;d
Dlatego fma sie kupuje miesiac po premierze :D
Pograłem chwile w demko i wszystko spoko gdyby nie te dziwaczne zachowania obrońców. Strasznie denerwuje mnie tylko nowy uklad graficzny,ale to kwestia przyzwyczajenia. Strasznie kiepski research jest bo jak widze Piszczka to aż chce mi się śmiać, Kuba też bardzo kiepsko odwzorowany jest,a Messi jest zrobiony na Boga z wszystkimi prawie statami na 20. Czekamy teraz do premiery. :D
No, Piszczek i Kuba strasznie są niedopracowani, zresztą ciągle tak jest, Obraniak też ma zaniżone atrybuty, tak jak kiedyś zawyżyli je Jeleniowi, tak teraz jest lipa z kolejnymi naszymi reprezentantami ;p
#down
A nie wiem, u mnie zazwyczaj przedłużał kontrakt z Lille i tam zostawał, widziałem go też w Bayernie i Porto, MU grałem ja, więc nie mógłby pograć u mnie xd