Czy jest możliwe przejście z EU Nordic, na serwer North America? A jeśli tak, mógłby wyjaśnić ktoś jak? Mam po prostu dość ludzi nie potrafiących porozumieć się ze mną po angielsku : /
Wersja do druku
Czy jest możliwe przejście z EU Nordic, na serwer North America? A jeśli tak, mógłby wyjaśnić ktoś jak? Mam po prostu dość ludzi nie potrafiących porozumieć się ze mną po angielsku : /
nie ma takiej opcji
Z eu nordik na west trzeba ofc placic 2600 jezeli zrobiles konto PO rozdziale serwerow?
Konto mam od dawna, byłem już na weście ale mój kuzyn był na nordicu, więc do niego sie przeniosłem i teraz żałuje tej decyzji. Poza tym kolega powiedział mi kiedyś, że jest możliwe napisanie do riotu że nie masz wystarczających środków aby wykupić rp, i przenieśc sie na inny serwer. Wtedy podobno przenoszą cie za darmo ale na NA, nie wiem czy to prawda :|
nie da sie przejsc z eu na us i odwrotnie. ja chcialem z us sie przeniesc, bo mialem tam konto, sporo champow i run, nawet pisalem do riotu czy daliby rade przeniesc, ale nie udalo sie. poza tym, west>ne>us, wiem z doswiadczenia.
Możemy wymienić się kontami NA - NE. Mam 30 lvl, bez run, takie dość czyste konto na NA.
//robicie to na własną odpowiedzialność
Mam pytanie. Przenioslem sie z z eu westa, na nordica i teraz chcialbym ponownie sie przeniesc na westa, poniewaz denerwuja mnie ruscy i polaczki. Jest mozliwosc zeeby riot ci usunal konto? Dali nam przeniesienie sie na nordica i nie mozna kupic rp. Moga usunac jak sie z powrotem przeniose na west?
okey dzieki, po prostu kumpel z 2k ello tak gadal. Dzięki wielkie ; d