Tak jak w temacie czy się opłaca, mam mozliwosc zalozenia takiego lacza jesli ktos nie wie co to jest to juz tlumacze Fiber To The Home czyli swiatlowod w domu/mieszkaniu.
Wersja do druku
Tak jak w temacie czy się opłaca, mam mozliwosc zalozenia takiego lacza jesli ktos nie wie co to jest to juz tlumacze Fiber To The Home czyli swiatlowod w domu/mieszkaniu.
no dobra, ale za ile? i co teraz masz? i za ile?
tego uploadu prawdopodobnie nie potrzebujesz, jak grasz online to stabilność i ping mogą się przydać, down wcale jakiś powalający nie jest
@top
To się chyba nazywa łącze symetryczne.
A tak ogólnie jest przydatne firmom lub ew. osobom, które dużo uploadują - ze wzgledu na taki sam upload jak download.
Jeśli nie uploadujesz za dużo - to lepiej załatwić sobie od providera, łącze z większym downloadem - ale za to uploadem rzędu 2-3 Mb.
Jeszce pozostaje sprawa ceny - ile to kosztuje?
no to tak ceny kształtują się za transfer: 40/40 59zł. 60/60 79zł. 100/100 99zł.
ceny nie są porażająco wysokie tak jak kiedyś, więc moje pytanie brzmi: Czy się opłaca?
też tak myślę tylko ureguluję zaległy rachunek za zeszły miesiąc i idę kupować :D
Kurde ale ceny, ja płace u siebie 60zł za radiówkę 1mb...Nie mam innego wyjścia a nie będę płacił 200zł za jakiś lepszy transfer bo to przegięcie pały.
Nawet nic nie oglądam na YT bo jest to zbyt uciążliwe, chyba, że po godzinie 00:00 bo wtedy mam transfer 2mb aż do 6 rano więc ostro ! Na szczęście niedługo kończy mi się umowa, w tym czasie powstał jakiś nowy dostawca, który ma za podobną cenę 4mb więc chyba skorzystam jednak nadal będzie to internet radiowy...
U mnie 10/10 kosztuje 1k a za 5/nie pamiętam płace 39. A w tej cenie co ty masz to nic lepszego raczej nie dostaniesz. Chyba, że stabilność z dupy to upc lepiej by było
bratowa ma kolege w tej firmie który instaluje tego neta itp więc jeden telefon i mogę mieć stabilne łącze :P