-
Rune Combiner
Co sądzicie o Rune Combinerze? Czy ktoś z was go nadal używa? Czy się opłaca?
Ostatnio stwierdziłem że coś by się przydało zmienić w moich runkach, no i zauważyłem że mam seale 0,1 ap per level kupione gdzieś na początku składania runek, wydaje mi się że przydało by się je zmienić na coś lepszego no i zastanawiałem się czy by je nie wrzucić do rune combinera, jak myślicie?
-
A co to rune combiner? Z tego, co zrozumiałem z Twojej wypowiedzi, to da się za jego pomocą przerobić/zamienić runki. Jak to działa? :)
-
Używałem tego jakieś 1,5-2 lata temu ale mniej więcej chodzi o to z tego co pamiętam że wkładasz 2 runki i dostajesz 1 losową i może być jakaś fajna albo jakieś gówno nie przydatne. Tylko nie pamiętam czy mają statystyki takie jak te ze sklepu czy jakieś inne (lepsze/gorsze)
-
Maja takie same statystyki. Losowo je robi wiec jest duza szansa, ze dostaniesz nieprzydatne gowno
-
A jak myślicie, seale 0,1 ap/lvl się do czegoś przydadzą czy w pizdu je do combinera?
-
mozesz zrobic prawie full ap page, marki mpen a reszta ap, zekent takich uzywal i pewnie wiele innych osob wiec raczej viable