Viable top? Na co pickować, czego się wystrzegać? Build/Runki/Masterki mile widziane :)
Wersja do druku
Viable top? Na co pickować, czego się wystrzegać? Build/Runki/Masterki mile widziane :)
Viable na pewno.Jeśli swain kiedykolwiek idzie na topa to na pewno swaina XD Riven chyba pewnie malza też(sie wystrzegać).Malphite chyba po dupie od vlada dostaje nieźle
Jak najbardziej viable. Vladem nie da sie przegrac topa. Dzieki transfuzji utrzyma sie przy zyciu, podczas ganku uzywasz w i zawsze uciekniesz. Na ciezkiej linii mozesz zlozyc dorans shieldy i utrzymac ja even co najmniej. Madrzy ludzi jak np. ZinC zdaje sie mowia, ze riven go zjada jak guwno co oczywiscie nie jest prawda. Jezeli grasz wlodzimierzem pamietaj o ciaglym harasowaniu przeciwnika, co cooldown powinienes go trafiac z q i e. Problemy sa na pewno z olafem i dobrym mordekaiserem (ale tych na guwnoelo sie w ogole nie spotyka, nie wiem jak tam u prosow). Problemem tez jest oczywiscie jayce i rengar, ale te dwie postacie sa na tyle op, ze kontruja wszystko.
Dziekuje za wysluchanie, pozdrawiam bes skarner eu.
E jaki vlad ma problemy z olafem???? chyba grałeś inna postacią,jak się spokojnie defensywnie potrzyma i poczeka na junglera to potem z górki.To ,że używasz w i jesteś ungankable totalna bzdura.Jesteś na środku linii to unikniesz 1 skilla i co dalej?Dojebią cie tak czy siak najczęściej ba skoro ty vladem harasujesz z E to pewnie jesteś pod turretem przeciwnika na 3 lvlu więc używasz w i jesteś niesmiertelny pozdro od najlepszego kanara eu
Polecam wystrzegać się mojego main'a - Irelii. Gdy obaj będą "na poziomie" to Irelia zwykle wygrywa (udowadniały to już turnieje).
A co z rumblem ? Rozumiem że może unikać palnika ale ma dość duży cooldown na to; D + harras z harpuna ; )
http://images1.wikia.nocookie.net/__...Sight_Ward.gif polecam ten item, op true story.
Tak na 3 jestem pod turretem, a kolo 4 go divuje polecam ten styl grania wlodzimierzem.
A gdzie Ty tam fakty widzisz? Stop qqing pls. Eksperty mi sie pomylily, tam powinno byc PPK nie ZinC.
pozdrawiam,
best skarner eu
vlad na topie nie jest wcale taki elo, nie ciężko go wyruchać takim olafem, irelią i jaycem. (imo lepszy vlad na mid)
eeee nie ma co theorycraftować. są kontry na vlada + vlad nie ma cc.
btw. parę razy gralem ad nid na vlad i strasznie dobrze mi sie gralo taka nid na niego - czy to jest kontra czy chujowe vlady to byly?