Siema, robił ktoś ręcznie micro sima? Szczerze mówiąc to nie chce mi się do salonu zapierdzielać i im płacić, jak mogę to sobie sam w domu zrobić ;] jakieś protipy, sprawdzone sposoby?
Wersja do druku
Siema, robił ktoś ręcznie micro sima? Szczerze mówiąc to nie chce mi się do salonu zapierdzielać i im płacić, jak mogę to sobie sam w domu zrobić ;] jakieś protipy, sprawdzone sposoby?
Robiłem, nie jest to trudne. Mógłbym tłumaczyć ale tutaj masz bardzo dobrze opisane
Jeśli mimo wszystko nie czujesz się na siłach to za pierwszym razem weź jakąś starą/nieużywaną kartę sim.
ja robilem na oko, wyszlo dobrze, chociaz nie idealnie. robilem tak 3 razy i wszystko dzialalo:) chociaz tak jak wyzej, na poczatek sprobuj na jakiejs niepotrzebnej karcie
http://allegro.pl/super-wycinarka-mi...688568667.html mam i polecam:)
Zrobienie takiego czegoś w każdym miejscu gdzie sprzedają telefony kosztuje 5 zł on wkłada do wyciskarki i już masz.
Można ryzykować z nożyczkami ale czytałem że jeśli źle obetniesz jakaś krawędź to możesz sobie popsuć wejście sim, więc chyba lepiej rzucić na tace tą pjone i mieć spokój.
Zawsze można iść do jakiegokolwiek serwisu z tel i tam ci gość za jakieś 2zł wytnie kartę w wycinarce specjalnej
a robienie ręcznie jest trochę ryzykowne