Mam w weekend zagrac ze znajomymi 1v2. Oni beda pewnie grac teemo+ashe. Sa noobami, ale ja tez nie jestem jakis zajebisty. Yorick bedzie dobrym pickiem? Myslalem ewentualnie o akali albo morde chyba, ze macie lepszy pomysl.
Wersja do druku
Mam w weekend zagrac ze znajomymi 1v2. Oni beda pewnie grac teemo+ashe. Sa noobami, ale ja tez nie jestem jakis zajebisty. Yorick bedzie dobrym pickiem? Myslalem ewentualnie o akali albo morde chyba, ze macie lepszy pomysl.
hmm yorickiem powinienes przezyc na linii, ale nie zabijesz ich, bo cie skituja.
akali nie, morde tez raczej nie, chociaz jesli sa noobami..
sprobuj cho pod ap albo jayce
Jayce/Jax
Jak dla mnie to Irelia, viktor, vlad(early hoj)
Heimer wydaje sie spoko, vlad. moze nasus?
Jaycem powinieneś dać rade.
Mordekaiser, tlumaczenie generalnie zbedne. One-hitujesz ashe czy tego drugiego i gg, a takie cos mozesz zrobic zaraz po zlozeniu dfg. Farma tez easy dzieki jego metalowej tarczy.
Propsuje morde, powinienes na lajcie wygrac, o ile umiesz farmic i zrobic combo :P
moze zyra? kwiatki i te sprawy + obszarowe ulti?
nie zyra
morde jedynie morde
jax chyba ci na ryj nasrali jak jaxem na teemo cs jakis zrobisz xd
jarvan 4 jeszcze na propsie. gralem na topie vs 2 i zawsze bylo spoko. farmic mozesz z daleka plus jak divuja mozesz ich zatrzymac pod wieza.
Shaco, jak są newbami to nie ogarną.
Zagraj kimś tanky i z dmg.Nie wiem czy dobrze zbudowany rengar nie dałby rady może;d
rengar/morde/nidale/kog maw - to postacie ktore ja bym wzial i ktorymi juz nie raz dawalem rade 2vs1 na solo topie :P
morde? hmm, nie wiem na ile słabi są twoi kumple, ale jak grają ashe to cie zkiteują na śmierć
tarcza? ok, naładujesz jej z E może ze 100 = 2 autoataki, jak podejdziesz, żeby z Q naładować kolejne 80 to stracisz kolejne 200 hp, seems legit
najlepiej weź coś z mocnym early i ich poskładaj jak najszybciej a potem to już snowball
polecam: riven, renekton, pantheon, rengar, khazix, wukong, kayle, lee sin
ewentualnie jakikolwiek ranged