-
Rp 55->60
Jak w temacie,gdzie najszybciej wbije te levele?Dragi raczej wykluczone bo wszędzie bociarstwo.Expiłem na shadow tombie za tpkiem to na premm stamie 65-80 k/h tyle że zabiłem mase vampow i necro i 0 rarów;d Fajnie jakby expy ,które podacie były łatwo dostępne , z dobrym k/h i możliwościa wyjścia na 0 /+- troche
@rozwiniesz ten skrót,i napiszesz jak tam się dostać?;d
-
BB Island ja 60 rp mialem ponad 100k/h z tym ze lurowalem sporo mobow i mas sanowalem, nawet bez mas sana bedziesz mial ladny exp ;-)
-
o ramoe chodzi: http://tibia.wikia.com/wiki/The_Shat...ccess_to_Ramoa
wpierw musisz zrobić dostęp na gorome, merianę i goromę za energy walla, a jak jest mwc i się respią hffy i inneto musisz poczekać aż minie.
Oprócz tego możesz spróbować task na ancienty, jak dobre skille masz to bog raidery pobić/helheim
-
Polecam haunted treelings na vengoth. Dobry exp i sporo golda leci, gwarantowany profit.
-
A ja polecam banshee,braindeath i mutated baty na cemetery quarter -1 albo mutated tigery na alchemist quarter (przy okazji taska robisz)
-
helheim nawet lepszy niz bb island imo, miejsce jest duze i w ogóle. Jak czujesz się na siłach to możesz tam też braindeathy na domkach pobić.
-
Btw ta postać ma pacca od 46 lvla i nie robiłem jeszcze żadnych tasków XD Moge od razu np zacząć te tigery?
-
na raz 3 taski możesz wziąć
-
mutated raty, mutated tigery (tam gdzie bogi jest fajna jaskinia), moze gsy na banucie?, haunted treelingi? lancer beetle i wailing widow na zao?
-
lizardy parne pola tam sie pieknie expi od 55-100 ~~