dołączyłem do teamu i mają golda na 3vs3, z tego co wiem to trzeba 5 mapek rozegranych żeby zaliczyło do nagród
jak zagram z nimi piątki to mi zaliczy nagrodę z trójek?
Wersja do druku
dołączyłem do teamu i mają golda na 3vs3, z tego co wiem to trzeba 5 mapek rozegranych żeby zaliczyło do nagród
jak zagram z nimi piątki to mi zaliczy nagrodę z trójek?
mam podobne pytanie, czy jezeli mamy team z 8 rozegranymi grami 3v3 (same winy), jest aktualnie 1650 elo, jak kogos teraz przymniemy, zagramy na jego koncie 5 gier zeby mu zaliczylo i zalozymy ze wszystkie przegramy, elo spadnie do 1200 powiedzmy. koles dostanie wtedy na koniec sezonu medal taki jaki jest top teamu (1650 eune team to platyna), czy dostanie takie jakie jest top elo po jego dolaczeniu i zagraniu 5 gier (tj dostanie takie jakie jest za 1200, braz chyba)?
chyba trzeba te 5 gier wygrać, ale nie jestem pewien.
podobno, nawet jak jesteś w tym teamie, i jak ten team zagra 5 gier bez Ciebie - ty dostajesz nagrodę - nie daje ręki uciąć, mówię co słyszałem.
Musisz wygrać 5 gier z tym teamem
@down racja nie przetłumaczyłem sobie dokładnie
ważne, żeby dostać nagrode z 3v3 musisz wygrać 5 gier 3v3
Players who joined a team on or after September 1 will also need to win five games with that team in the appropriate queue (3v3 or 5v5) where they'd like to qualify for rewards.
Gracze, którzy dołączyli do zespołu pierwszego sierpnia, lub później, będą musieli wygrać co najmniej 5 meczy z tą drużyną w odpowiedniej kolejce (3v3 lub 5v5), jeżeli chcą kwalifikować się do odpowiednich nagród.